​Η 28χρονη Brooke Birmingham κατάφερε μόνη της, χωρίς να απευθυνθεί σε ειδικό διατροφολόγο και χωρίς να καταφύγει στο χειρουργικό νυστέρι, να χάσει 78 ολόκληρα κιλά.

Μάλιστα κατέγραφε όλη της την προσπάθεια σε ένα blog που την έκανε διάσημη και κέρδισε και την προσοχή των υπεύθυνων ενός περιοδικού fitness.

\"xontri1.jpg\"

Επί τεσσεράμισι χρόνια η Brooke προσπαθούσε να απαλλαγεί από τα παραπανίσια κιλά και βρήκε μεγάλη στήριξη από τους ανθρώπους που διάβαζαν το blog της.

Το περιοδικό λοιπόν θέλησε να κάνει μια συνέντευξη μαζί της, αλλά όταν ο δημοσιογράφος είδε μια φωτογραφία με το πώς έγινε το σώμα της μετά από την δίαιτα ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να την κάνει.

\"xontri2.jpg\"

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού πάντως, επειδή δεν ήθελαν να φανούν τόσο αγενείς, όσο ο συντάκτης τους, της ζήτησαν να τους στείλει μερικές φωτογραφίες που να είναι ντυμένη για να μην φαίνεται η κοιλιά της.

Η νεαρή κοπέλα όμως επειδή δεν μάσησε και κατάλαβε τι είχε συμβεί τους είπε απλά ότι δεν πρόκειται να τους δώσει συνέντευξη αν δεν βάλουν φωτογραφία της με μπικίνι.

\"xontri3.jpg\"

«Αν δεν βάλουν τη φωτογραφία μου με το μπικίνι για να στηρίξουν φωτογραφικά την ιστορία μου, τότε απλά δεν θα είναι η ιστορία μου. Η ιστορία που ήθελα να πω και να φωνάξω στον κόσμο δεν είναι η ειδυλλιακή ιστορία που ήθελαν εκείνοι. Από όλες τις φωτογραφίες μου, αυτή ήταν η μοναδική που θα έπρεπε να βάλουν», έγραψε η Brooke στο blog της.

\"xontri4.jpg\"

«Το σώμα μου είναι αληθινό, δεν έχει υποστεί photoshop και δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι γι’ αυτό. Είναι το σώμα μιας γυναίκας που έχασε 78 ολόκληρα κιλά. Ένα σώμα που έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα και δείχνει τέλειο φορώντας μπικίνι», είπε.

\"xontri5.jpg\"

Μετά από αυτό το ξέσπασμα το περιοδικό άλλαξε τελείως στάση και τα έριξε στον αναίσθητο συντάκτη, όμως η κοπέλα είχε πάρει την απόφασή της και δεν έκανε την συνέντευξη.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook