Ο Μιχάλης Σαρτζετάκης ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της πρόκρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES στον Όμιλο Ανόδου της Α2 κατηγορίας.


Ο νεαρός Χανιώτης φουνταριστός παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα waterpololive.gr.


Αναλυτικά όσα είπε: 


«Δεν είχαμε προπονητή μέχρι και πριν 1,5 μήνα από την πρώτη φάση. Ύστερα ήρθε ο κ. Μαχαίρας και συγκεντρωθήκαμε. Υπάρχουν τρεις μεγαλύτεροι παίκτες και οι υπόλοιποι είμαστε από τις υποδομές. Κάναμε 1,5 μήνα προπόνηση στην 25άρα πισίνα των Χανίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στόχος ήταν ξεκάθαρα η παραμονή στην κατηγορία. Τα πράγματα ήρθαν αλλιώς.  Παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί και ύστερα από ορισμένα πολύ καλά αποτελέσματα στον α’ γύρο, στον β’, φέραμε ισοπαλία με τον Νηρέα Γέρακα, νικήσαμε τον ΟΦΗ, χάσαμε πεντακάθαρα από την καλύτερη Ηλιούπολη και στο κρίσιμο παιχνίδι με το Καλαμάκι μπήκαμε εξ αρχής δυνατά. Σίγουρα οι παίκτες της Ηλιούπολης δεν περίμεναν να νικήσουμε το Καλαμάκι. Οι διαιτητές ήταν νορμάλ. Δεν ευνόησαν, ούτε αδίκησαν κάποια ομάδα. Υπήρχαν σφυρίγματα και υπέρ και κατά. Μόνο για μια φάση υπήρξαν παράπονα, όταν πήρα φάουλ, έπιασα τη μπάλα έξω από τα 5μ, σούταρα και το γκολ μέτρησε, αν και διαμαρτυρήθηκαν ότι ήμουν εντός πέντε μέτρων».

Για την ομάδα του Ν.Ο.Χ.: 


«Ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 21 έτη. Στην πρώτη 7άδα ξεκινάνε 4 παίκτες κάτω των 18 χρονών. Δεν το περίμενε κανένας, προσπαθήσαμε πολύ. Είναι υπέρβαση για τη φετινή ομάδα. Δεν είχαμε την εύνοια της διαιτησίας. Οι διαιτητές δεν αλλοίωσαν κανένα αποτέλεσμα».

Για πιθανή άνοδο στην Α1: 


«Θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζω ότι στην Α2 πέσαμε για οικονομικούς λόγους. Τώρα, αν πούμε ότι πάμε για την άνοδο πρέπει να υπολογίσουμε αν η ομάδα μπορεί να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Τονίζω ότι θέλουμε να τερματίσουμε στις δύο θέσεις ανόδου για να κοιτάξει η Πολιτεία τα Χανιά. Από πείσμα και μόνο. Να δείξουμε ότι με όλα τα δεδομένα εναντίον μας, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων πάντα πρωταγωνιστεί».  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook