Ο κ. Γιώργος Τριβιζάς Πρόεδρος και η General Manager του Hellenic American Chamber of Tourism (HACT), επισκέπτονται την Κρήτη από 29 Μαίου έως 2 Ιουνίου 2014. Το επίσηµο ταξίδι τους στο νησί γίνεται στα πλαίσια διεξαγωγής µιας σειράς σεµιναρίων µε θέµα την Αµερικανική ταξιδιωτική αγορά και Γαστρονοµία, τα οποία αφορούν σε πρώτη φάση την Αθήνα και την Κρήτη.

Ο κ. Τριβιζάς θα επικεντρωθεί σε δύο βασικές κατηγορίες επαγγελµατιών στην Κρήτη: τους Επαγγελµατίες του Τουρισµού (Τουριστικά Γραφεία, Tour Operators, Ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς Οργανισµούς) τους Παραγωγούς (ελαιολάδου, κρασιού, µελιού, αγροτικών προϊόντων, τοπικών αναψυκτικών και ποτών) και τους επιχειρηµατίες τροφοδοσίας.

Μέσω των διαδραστικών αυτών σεµιναρίων, θα δώσει επιχειρηµατικές συµβουλές θα απαντήσει σε ερωτήσεις, και θα επισκεφθεί ξενοδοχεία, στα πλαίσια έναρξης προγράµµατος αξιολόγησης ξενοδοχείων για λογαριασµό Αµερικανών Tour Operators, σύµφωνα µε το σύστηµα “American Standard Certification”.

Σεµινάρια στην ΚΡΗΤΗ.

ΧΑΝΙΑ:

Μόνο για Επαγγελματίες του Τουρισμού
Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00 – 20:00
Επιμελητήριο Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 4 (αίθουσα 4ου ορόφου)
Μόνο για παραγωγούς, Βιοτέχνες, Μεταποιητές, Εξαγωγείς (Τρόφιμα – Ποτά)
Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00 – 20:00
Επιμελητήριο Χανίων Ελ. Βενιζέλου 4 (αίθουσα 4ου ορόφου)

Να σημειωθεί ότι το «Hellenic American Chamber of Tourism» είναι ένας µη κερδοσκοπικός οργανισµός, ο οποίος ιδρύθηκε το 1989, και γεφυρώνει την επιχειρηµατικότητα µεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ, κυρίως στον τοµέα τουρισµού, αλλά και στους τοµείς των τροφίµων και των επενδύσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook