Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Εμμανουήλ Γεωργιακάκη και τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Κρήτης Υποστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, είχε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή», υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Ντουντουλάκης.
Ο κ. Ντουντουλάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ντουντουλάκης έθεσε το θέμα της αποτελεσματικής αστυνόμευσης στην περιοχή του δήμου καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ επεσήμανε πως οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες την καλοκαιρινή περίοδο με την αυξημένη επισκεψιμότητα στην περιοχή.
Μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, τόνισε πως με δεδομένη την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας είναι επιτακτική η συνεργασία δήμου και αστυνομικών αρχών για την πάταξη της παραβατικότητας.
Επίσης ο κ. Ντουντουλάκης έθεσε και το θέμα της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και στις πρωτοβουλίες, όπως οι επισκέψεις σε σχολεία της περιοχής, οι οποίες πρέπει αναληφθούν από κοινού προς αυτή την κατεύθυνση.
Τέλος τέθηκε από τον κ. Ντουντουλάκη και το θέμα της αστυνόμευσης σε προστατευόμενες περιοχές του δήμου.
Τον κ. Ντουντουλάκη στην επίσκεψη συνόδευαν υποψήφιοι σύμβουλοι του δήμου Πλατανιά.
Την Πέμπτη 8 Μαίου ο κ. Ντουντουλάκης θα επισκεφθεί το Τεχνικό Επιμελητήριο, Τμήμα Δυτικής Κρήτης και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Στρογγυλό και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook