«Την ανάγκη να στηρίξει η Πολιτεία το Νοσοκομείο Χανίων δίνοντας ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει» τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Σκουλάκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα, 7 Μαΐου 2014, στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Χανίων συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας». 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Σκουλάκης συναντήθηκε με τον Διοικητή, Χαράλαμπο Δουλγεράκη, τα μέλη του Δ.Σ. και εργαζόμενους του Νοσοκομείου, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα, με κυρίαρχο τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού. 
«Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον χώρο της υγείας, ο οποίος δοκιμάζεται από τη δραματική οικονομική κρίση, που βιώνει η πατρίδα μας και ο ελληνικός λαός, ωστόσο δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι η δουλειά που γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων είναι σπουδαία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος εξήρε την αυτοθυσία και την εργατικότητα των εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος που παρέχει – παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα – υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στο χανιώτικο λαό. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook