Ο Κώστας Μενδρινός παρουσιάστηκε… ορεξάτος και με δύο όμορφα σε εκτέλεση γκολ \”υπέγραψε\” τη φιλική νίκη του Πλατανιά με 2-0 επί του Κισσαμικού.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης στο φιλικό αυτό είχε την ευκαιρία να \”τσεκάρει\” αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά και να δει κάποια παιδιά ξανά από την Κ20 και την Κ17 των \”ερυθρόλευκων\”.
Η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλή, με τον Κισσαμικό να στέκεται καλύτερα και να έχει δοκάρι με τον Χατζηλιόντα. Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές άλλαξαν και την εικόνα των φιλοξενούμενων, ενώ από την πλευρά του Πλατανιά υπήρξε μεγαλύτερη διάθεση, με αποτέλεσμα να έρθουν τα δύο γκολ.
Ο Ιταλός Τσινκουίνι, ο Αργεντινός Τσακόν, ο Γκανέζος μπακ του Φωκικού Ασίγκμπα, ο Νάστος του Παναιγιάλειου, ο Τρανουλίδης του Πανλευκάδιου και ο Βουρβαχάκης της Επισκοπής ήταν οι παίκτες που δοκιμάστηκαν, με τον Χανιώτη μέσο να είναι κοντά στο να γίνει παίκτης του Πλατανιά. 
Παράλληλα από την Κ20 πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν οι Κώστας Τσίτας, Νίκος Χαλκιαδάκης, Γιάννης Μπουρμπάκης, Ορέστης Νικηφόρος και από την Κ17 ο Εμιλιάνο Σέχου. 
Για τον Κισσαμικό ο Σπύρος Μπαξεβάνος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές (εκτός του Παραλίκη που ξεκουράστηκε, αλλά και του τραυματία Ψυχουντάκη), ανάμεσα στους οποίους και οι νεαροί Δημήτρης Μπέκας (από ομάδα Παίδων Κισσαμικού), Γιώργος Σεϊτανίδης, Γιάννης Μαριανάκης (από Νέο Κισσαμικό).

Φάσεις-γκολ

21\’ Σε σουτ του Τσίτα ο Λαζαρίδης επεμβαίνει θετικά, αποκρούοντας σε κόρνερ.
22\’ Από λάθος της άμυνας ο Χατζηλιόντας \”αδειάζει\” τον Βουρβαχάκη και σουτάρει με τη μπάλα να \”τραντάζει\” το οριζόντιο δοκάρι. 
29\’ Σουτ του Τσακόν αποκρούει ο Λαζαρίδης. 

64\’ ΓΚΟΛ: Ατομική ενέργεια του Σιαλμά και γύρισμα στην περιοχή για τον επερχόμενο Μενδρινό, που με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ (1-0).

72\’ Μπαλιά του Μαριανάκη για τον Βαρδάκη που πλασάρει τον Περιστερίδη, ο οποίος αποκρούει.
76\’ Σουτ του Ψαράκη άουτ.

82\’ ΓΚΟΛ: Από προσπάθεια του Δημήτρη και γύρισμα στην περιοχή ο Μενδρινός ξανά με σουτ κάνει το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Μπερτάκης 
Βοηθοί: Πετεινάτος-Αναστασάκης
4ος διαιτητής: Κασσελάκης
Πλατανιάς: Τρανουλίδης (33\’ Κοκκαλάς), Ασίγκμπα, Βουρβαχάκης, Τσινκουίνι, Ζαραδούκας, Χαλκιαδάκης, Νάστος, Τσακόν, Μπέλιτς, Τσίτας, Σιαλμάς (α\’ ημίχρονο)
Κοκκαλάς (61\’ Περιστερίδης), Ντεντάκης, Σέχου, Τσινκουίνι, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Σούκιας, Τσοντάκης, Τσακόν (68\’ Μπουρμπάκης), Σιαλμάς (68\’ Νικηφόρος), Μενδρινός (β\’ ημίχρονο)
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης (33\’ Βλαχάκης), Κόντη, Καρβουνιάρης, Χολέβας, Κουμπρόγλου, Ενγκουέμ, Μποτωνάκης, Πασιαλής, Χατζηλιόντας, Τσικουδάκης, Στεφανίδης (α\’ ημίχρονο)
Βλαχάκης (61\’ Κοντοπίδης), Λευτ. Κομπογεννητάκης, Σμίλτος, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Βαρδάκης, Μπάτζιο, Δ. Μπέκας (71\’ Μαριανάκης), Κοκάκης, Εσόνο, Τζιορτζιόνε (71\’ Σεϊτανίδης), Ψαράκης.
Για πλούσιο φωτορεπορτάζ πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook