Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου, του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Ηρακλείου, κ. Τάσο Μανιαδάκη, συναντήθηκαν σήμερα με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ/ΤΑΚ), κ. Σταύρο Καρτέρη, καθώς και με μέλη του Δ.Σ. 
Οι κύριοι Κεφαλογιάννης και Μανιαδάκης συζήτησαν με τους εκπροσώπους του ΟΕΕ/ΤΑΚ τις προοπτικές της πολυεπίπεδης συνεργασίας που θα μπορούσε να αναπτυχθεί, μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την στήριξη του στο έργο που παράγει και στον σημαντικό ρόλο που κατέχει το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην τοπική οικονομία. 
Ο κ. Κεφαλογιάννης μετά τη συνάντηση δήλωσε:
«Με ιδιαίτερη χαρά συναντηθήκαμε σήμερα με τους εκπροσώπους του Οικονομικού Επιμελητηρίου και συζητήσαμε για όλα αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν, συνεργατικά, μεταξύ του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να δώσουμε ώθηση στην οικονομική δραστηριότητα και να ενισχύσουμε ουσιαστικά τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook