Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των κατοίκων της Αμπεριάς με υποψήφιους και εκπροσώπους των συνδυασμών για τον Δήμο Χανίων, όπου τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα της περιοχής.
Στην συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Παπαδογιάννης, Παπαντωνάκης, Ρίζος, Σαρρής, Βάμβουκας, ενώ το Συνδυασμό \”Χανιά Μαζί για το Δήμο μας\” εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κ. Νάνσυ Αγγελάκη.
Τα θέματα που τέθηκαν μεταξύ άλλων ήταν η κατάσταση της Βίλας Πολογιώργη, το ρέμα του Αγίου Παντελεήμονα, αλλά και ζητήματα γύρω από την κατεδάφιση του παλιού Νοσοκομείου και την ανέγερση του Κέντρου Υγείας Αστικού τύπου. 
Εκτενής αναφορά έγινε από ομιλητές για το θέμα της απομάκρυνσης του αμιάντου κατά την κατεδάφιση του παλιού Νοσοκομείου, με βολές προς το Δήμο Χανίων. 


Μάλιστα ο κ. Τ. Βάμβουκας επέκρινε με δριμύτητα τους χειρισμούς που έγιναν, επισημαίνοντας πως η αποξίλωση και αποκομιδή των υλικών με αμίαντο δεν έγινε με τον δέοντα επιστημονικό τρόπο με αποτέλεσμα να διατρέξει κίνδυνο η υγεία των συνεργείων και των περίοικων.


Βέβαια, υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένες εργασίες εγίνοντο υπό την επίβλεψη του τέως Αντιδημάρχου κ. Μ. Κεμεσίδη, ο οποίος 
τώρα ανήκει στο συνδυασμό του κ. Τάσου Βάμβουκα.

Η συμμετοχη του κόσμου ήταν ενεργή, αφού τέθηκαν και ερωτήσεις απο προς τους υποψήφιους. 
Να σημειωθεί πως ο κος Παπαδογιάννης ενημέρωσε ότι είναι η τελευταία φορά που συμμετέχει ο ίδιος σε ανάλογη ανοιχτή συζήτηση, ενώ σχολιάστηκε αρνητικά από το κοινό η αποχώρηση του κ. Βάμβουκα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, λόγω υποχρεώσεων. 
Flashnews.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook