Εκπληκτικής ομορφιάς φυσικά σκηνικά, ακριβά φορέματα και κοστούμια και ερωτευμένα ζευγάρια ανταλλάζουν όρκους αιώνιας αγάπης σε μια από της πιο σημαντικές μέρες της ζωής τους…πόσο συναίσθημα μπορεί να αιχμαλωτίσει μια και μόνο φωτογραφία;

Το φωτογραφικό αφιέρωμα του CNN περιλαμβάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες για γαμήλια φωτογράφιση.
Απολαύστε εικόνες, που μαγεύουν και ονειρευτείτε το δικό σας ιδανικό κλικ!

Μετατρέποντας τις φωτογραφίες γάμου σε έργα τέχνης, οι φωτογράφοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο τοπίο. Αυτό το ζευγάρι στο North York Ontario έκλεισε για κάποιες ώρες ολόκληρο το πάρκο για τη φωτογράφιση.

\"\"

Η Jennifer και ο Thomas επέλεξαν το Cayo Guillermo στην Κούβα για μια ρομαντική φωτογραφία.

\"\"

Το ζευγάρι Christine και Chiaming πέταξε από την Ταϊβάν στο Μπουτάν για το γάμο τους. Στην Christine άρεσε η αρχιτεκτονική των παραδοσιακών σπιτιών και ναών και γι \’αυτό ήταν σημαντικό να αποτυπωθεί όλο αυτό στις φωτογραφίες.

\"\"

Ένα από τα όμορφα και ρομαντικά μέρη του κόσμου, τη Σαντορίνη, επέλεξε αυτό το ζευγάρι για το γάμο του. Δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, ο φωτογράφος κατάφερε να αποτυπώσει το παραμυθένιο σκηνικό του νησιού και την τρυφερότητα των νιόπαντρων.

\"\"

Επιλέγοντας το Half- Moon Resort, στην Τζαμάικα για το γάμο τους, το ζευγάρι παρατήρησε αυτή τη μικρή καλύβα, που στην πραγματικότητα είναι η αίθουσα μασάζ του ξενοδοχείο και αποφάσισε να αποτυπώσει εκεί τον συννεφιασμένο ουρανό εκείνης της μέρας.

\"\"

Το Todos Santos είναι μια χαλαρή παραλιακή πόλη, βόρεια του Cabo San Lucas στο Μεξικό. Το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα αποτυπώνεται σε αυτή την μοναδική φωτογραφία γάμου, με τον φωτισμό να δίνει μια απόκοσμη αίσθηση.

\"\"

Μπροστά σε μια πισίνα ξενοδοχείο στο Κέιπ Τάουν, το ζευγάρι αποθανατίζεται μετά την τελετή του γάμου. Εκτός από τη γαλήνη των νερών της πισίνας, που έρχεται σε αντίθεση με το δυναμισμό των κυμάτων, στο πλάνο ξεχωρίζει και μέρος του όρους Table Mountain.

\"\"

Μπορεί να χρειάστηκε να περπατήσουν αρκετά χιλιόμετρα για να φτάσουν σε αυτή τη δραματική τοποθεσία, αλλά η εικόνα άξιζε τον κόπο. Το συγκεκριμένο σημείο είναι στο Strand Kombuis, περίπου 100 χιλιόμετρα από το Κέιπ Τάουν.

\"\"

Αυτό το ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη επέλεξε την Ισλανδία για τη φωτογράφιση του γάμου του. Ο φωτογράφος τους οδήγησε σε ένα σημείο, όπου είχε πέσει ένα αεροπλάνο του ναυτικού των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1970 για μια εναλλακτική προσέγγιση.

\"\"

Περίπου 100 άτομα πέταξαν στο Μεξικό για έναν γάμο στο Blue Bay Grand Esmerelda. Ψάχνοντας την τέλεια ιδέα για μια ξεχωριστή φωτογραφία, η ομάδα φωτογράφων οδήγησε τους νεόνυμφους σε μια υποβρύχια σπηλιά και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook