Κατοίκους από την περιοχή της Φορτέτσας είχε την ευκαιρία να συναντήσει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Κρήτη Πρώτη Δύναμη, Αντίπας Σηφάκης.

Στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο κ. Σηφάκης, συνομίλησε με κατοίκους στην Φορτέτσα για να διαπιστώσει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής είναι η αυξημένη ανεργία, η οποία οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων ασχολούνται με τον τομέα της οικοδομής που πλήττεται δραματικά.

Ο κ. Σηφάκης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των κατοίκων και τους τόνισε ότι μεταξύ των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων, υπάρχουν σίγουρα πολλές καλές προτάσεις τις οποίες θα μπορούσαν να επιλέξουν με την ψήφο τους για να πορευθούν σε έναν κοινό αγώνα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα που υπάρχουν.

Ο κ. Σηφάκης υποστήριξε παράλληλα πως στόχος τόσο της παράταξης Κρήτη Πρώτη Δύναμη με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη, όσο και του ίδιου, είναι να ενισχυθούν οι προοπτικές ανάπτυξης, που θα δώσουν τόνωση ξανά στον παραγωγικό ιστό, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα βάλουν την Κρήτη σε μια νέα τροχιά, με στόχο πάνω απ’ όλα τους πολίτες.