Η Πάολα Μπακίντου αποκαλύπτει ότι ακόμα και στελέχη της λίστας δεν υποστήριξαν την πρωτοβουλία της

Δεν είναι υποψήφια της λίστας «L\’ Altra Europa con Tsipras», αλλά περιορίζεται στο να προωθεί το πολιτικό εγχείρημα που υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Όπως φαίνεται η Πάολα Μπακίντου, ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της, αφού μέσα σε ελάχιστες ώρες κατόρθωσε να κάνει γνωστή την ιταλική λίστα σε Ιταλία και Ελλάδα, με μία μόνο φωτογραφία της ιδίας με λευκό μπικίνι.

Μετά το σάλο που προκάλεσε η πρωτότυπη προεκλογική καμπάνια της, η 39χρονη δημοσιογράφος από την Σαρδηνία μίλησε στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano για την πρωτοβουλία της, δηλώνοντας πως δεν είναι πρόστυχη, όπως κάποιοι την χαρακτήρισαν.

Απαντώντας σε όσους την συγκρίνουν με την πρώην υπουργό Ισότητας της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι, Νικόλ Μινέτι, η οποία προκαλούσε συχνά πυκνά με τις γυμνές φωτογραφίσεις της, η Μπακίντου υποστήριξε πως υπάρχει μια διαφορά με την Μινέτι: «Εκείνη είναι πολύ πιο όμορφη και άλλωστε εγώ δεν είμαι υποψήφια».

Όσο για την φωτογραφία με το καυτό μπικίνι, απάντησε πως πρόκειται απλώς για μια λήψη που αναρτήθηκε στο προφίλ της στο Facebook, όπως τόσες άλλες που έχει ανεβάσει.

Παρόλα αυτά, διέψευσε ότι ακολούθησε συγκεκριμένη στρατηγική, καθώς, όπως είπε, πρόκειται για το προσωπικό της προφίλ στον τόπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Δε φανταζόμουν ότι θα ξεσπούσε τέτοιος σάλος. Δεν πίστευα ότι μία λίστα που έχει εκατοντάδες υπογραφές θα χρειαζόταν μία φωτογραφία για να πείσει τους ψηφοφόρους. Αν, όμως, βοήθησε, τότε είμαι ικανοποιημένη», δήλωσε η Μπακίντου.

Δεν άφησε ασχολίαστη την αρνητική κριτική που δέχθηκε, υποστηρίζοντας ότι σκέφτεται να ακολουθήσει τη νομική οδό για κάποιες περιπτώσεις, καθώς «υπήρξαν κάποιοι που μπέρδεψαν το ρόλο μου, λέγοντας πως είμαι πόρνη. Σε κάποιες εφημερίδες είδα ότι έγραφαν “Πάολα η πόρνη”. Έχω μία αξιοπρέπεια».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι στην Ιταλία υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με το γυναικείο κορμί.

Την ίδια ώρα, αρνητική κριτική άσκησαν ακόμα και στελέχη της λίστας Τσίπρα, σύμφωνα με την ίδια, η οποία δήλωσε πως πολλοί ήταν οι υποστηρικτές του πολιτικού εγχειρήματος που δεν την υπερασπίστηκαν.

Παρά τον σάλο, πάντως, η 39χρονη δηλώνει έτοιμη να το ξανακάνει αν χρειαστεί.

Άραγε, οι ψηφοφόροι της λίστας πρέπει να περιμένουν νέα φωτογραφικά ενσταντανέ όσο πλησιάζει η ημέρα της διεξαγωγής των ευρωεκλογών;

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook