Στην Κρήτη βρίσκεται από σήμερα η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ-Δημοκρατική Παράταξη, Εύα Καϊλή, στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας της στο νησί, ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, στις οποίες αποφάσισε να δώσει τη δική της μάχη έχοντας στο πλευρό της \”φίλους και συναγωνιστές\” όπως δήλωσε σε όλη την Ελλάδα.

Η κ. Καϊλή, εγκαινίασε την περιοδεία της στην Κρήτη, από τα Χανιά και σε μια στιγμή χαλάρωσης στο Παλιό Λιμάνι, και εν μέσω συνάντησης με φίλους, φορείς, καταστηματάρχες και επιχειρηματίες της πόλης, μίλησε στο flashnews.gr αναφέροντας τα εξής:

\”Ελπίζω να βάλουμε τελεία και παύλα στα παλιά, να πάμε ένα βήμα μπροστά θετικά από εδώ και πέρα, γιατί τα δύσκολα δεν έχουν φύγει και πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες πόσο μάλλον από την κεντροαριστερά και τη σοσιολδημοκρατική παράταξη\”.

\"\"

Η νεαρή Ευρωβουλευτής, ανέφερε ότι τα μηνύματα που έχει λάβει ήδη από την Κρήτη είναι θετικά και όπως χαρακτηριστικά τόνισε:

\”Είμαι αισιόδοξη γιατί η ψυχή του κόμματος είναι στη βάση, είναι στις Περιφέρειες, είναι στους Δήμους και ελπίζω να καταφέρουμε το επόμενο χρονικό διάστημα την ψήφο διαμαρτυρίας, που συνήθως προκαλούν οι Ευρωεκλογές να την αντιστρέψουμε και να την κάνουμε ψήφο ελπίδας\”, επεσήμανε η νεαρή Ευρωβουλευτής, τονίζοντας ότι πλέον οι πολίτες μπορούν να επιλέγουν με σταυρό ποιούς θέλουν να τους εκπροσωπήσουν και όχι με λίστα, που ενδεχομένως ευνοούσε την ψήφο – διαμαρτυρίας στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η ίδια φαίνεται ότι έχει βάλει σκοπό να \”οργώσει\” όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να βρεθεί κοντά με όσο πιο πολλούς συναγωνιστές και φίλους που ενστερνίζονται τις ίδιες ιδέες και το ίδιο όραμα.

\”Είναι δύσκολο να πλησιάσεις τους φίλους σου σε όλη την Ελλάδα, αλλά είναι και πολύ ευχάριστο ταυτόχρονα να μπορείς να τους ανακαλύπτεις και να κάνεις και καινούριους. Πέρα από αυτό, δημιουργούνται γέφυρες ώστε αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, να έχουν οι άνθρωποι αναφορά στα κέντρα λήψεως σημαντικών αποφάσεων\”, δήλωσε η κ. Καϊλή η οποία θα συνεχίσει τις επαφές και τις συναντήσεις της σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Στις 7 σήμερα το απόγευμα, θα παρευρεθεί σε μια πρωτότυπη ανοιχτή εκδήλωση διαλόγου, που διοργανώνουν οι ακτιβιστές Κρήτης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES Crete Activists), με επίκεντρο  την πολιτική ατζέντα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, σε θέματα ισότητας, δίκαιης και αξιοπρεπούς εργασίας καθώς επίσης και  σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook