Παρά το γεγονός ότι ο Κισσαμικός αντιμετωπίζει μία υποβιβασμένη ομάδα, θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο, για να καταφέρει να νικήσει στη Μύκονο.
Ο 43χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις στη σελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση της Κυριακής (11/05), που θα γίνει στις 11:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κόρφου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

\”Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε για να εξασφαλίσουμε και τυπικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, αλλά προς τιμήν της συνεχίζει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Πρέπει να πάμε να την σεβαστούμε, αλλά να σεβαστούμε και τους εαυτούς μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε από αυτή την Κυριακή με την παραμονή μας στην κατηγορία\”.

Για την καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας

\”Εμένα αυτό είναι που με ικανοποιεί. Ότι ειδικά αυτόν τον καιρό που ήταν τα κρίσιμα παιχνίδια η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είπαμε ότι η τελευταία εικόνα είναι αυτή που αφήνει τις εντυπώσεις και στον κόσμο και παντού\”.

Τριάδα από την Αθήνα στη Μύκονο

Ο Τηλέμαχος Καλανζής (3ης κατηγορίας), που μετεγγράφηκε από την Ένωση Λάρισας στην Ε.Π.Σ. Αθηνών, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση στο \”νησί των ανέμων\”, με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Αλέξιο Πασπάτη (3ης κατηγορίας-ταλέντα) και Παναγιώτη Κορτέση (3ης κατηγορίας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεώργιος Αδάμ από την Εύβοια.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook