Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης και εκ νέου υποψήφια με το Συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ», κα Μαρία Λιονή, μαζί με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφτηκε χτες Τετάρτη, 7 Μαϊου 2014, τις περιοχές Ελεύθερνα, Αστέρι, Πηγή.

Η κα Λιονή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών για το ΒΟΑΚ καθώς και τα έργα αποκατάστασης και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης. Ειδική αναφορά έγινε στη δημοπράτηση έργου, που αφορά στην ασφαλτόστρωση ενός τμήματος του παράπλευρου δρόμου της εθνικής οδού στο ύψος του Πηγιανού Κάμπου.

Χτες, επίσης η κα Λιονή παρευρέθηκε στην εκδήλωση, που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ», κ. Βασίλης Σκουντής στο «GURU» με θέμα τα αθλητικά ζητήματα του Νομού, όπου είχε συζήτηση με αθλητικούς παράγοντες και εκπροσώπους σωματείων για θέματα, που αφορούν στις αθλητικές υποδομές, και την ενίσχυση σωματείων με την μορφή συνδιοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων από την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook