Πως είναι να επιτίθεται μεγάλος λευκός καρχαρίας στο φουσκωτό σου σκάφος μέσα στη μέση του ωκεανού;

Τα πλάνα δεν είναι από θρίλερ ή από νέα έκδοση της θρυλικής ταινίας, \”Τα σαγόνια του καρχαρία\”, αλλά αποτελούν το τεκμήριο της επίθεσης που δέχθηκε κινηματογραφικό συνεργείο.

Για την ακρίβεια, η ομάδα του MaxAnimal γύριζε ένα βίντεο για το δημοφιλές κανάλι της στο διαδίκτυο στα ανοικτά των ακτών της Νοτίου Αφρικής.

Ξαφνικά, ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας εμφανίστηκε από το πουθενά και άρχισε να δαγκώνει το φουσκωτό με μανία. Το πλήρωμα μη μπορώντας να αντιδράσει προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμο και συνέχισε τη βιντεοσκόπηση καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό την επίθεση που δέχθηκε.

Οι ίδιοι είχαν τοποθετήσει μια κάμερα υποθαλάσσια, για να καταγράφουν την κίνηση των ψαριών που ήθελαν να εντοπίσουν, χωρίς να περιμένουν ότι θα πέσουν πάνω στον δρόμο του θηρευτή, μήκους 4 μέτρων.

\”Ο καρχαρίας είναι μια χαρά, το ίδιο και τα συνεργείο, όλοι είναι σώοι και αβλαβείς. Και ζωντανοί\”, είπε εκπρόσωπος του καναλιού MaxAnimal.

Μετά το περιστατικό, οι άνθρωποι του συνεργείου περίμεναν να απομακρυνθεί ο καρχαρίας και έφυγαν από το σημείο αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το MaxAnimal σημειώνει πως οι μεγάλοι λευκοί είναι \”εκπληκτικά πλάσματα\” που θα πρέπει \”να προστατεύονται και να αντιμετωπίζονται με σεβασμό\”.

Αξίζει πάντως να υπογραμμιστεί ότι οι μεγάλοι λευκοί καρχαρίες σπάνια επιτίθενται χωρίς λόγο. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι κατά πάσα πιθανότητα εν προκειμένω, το σκάφος κέντρισε την περιέργεια του \”θηρίου\” το οποίο επιτέθηκε \”διερευνητικά\”, χωρίς να στοχεύει στους επιβάτες του.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook