Με κατοίκους, επαγγελματίες και φορείς της Νέας Χώρας συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 ο Δήμαρχος Χανίων και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Σκουλάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας του συνδυασμού του συνδυασμού του «Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας».

Στη συνάντηση που έγινε στο ΚΑΠΗ της περιοχής και στην οποία συμμετείχε και ο εφημέριος του Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης π. Αντώνιος Σαπουνάκης, ο κ. Σκουλάκης, άκουσε τα προβλήματα και συζήτησε για θέματα που αφορούν την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στη Ν. Χώρα.

«Απόφασή μας είναι να προχωρήσουμε στην ερχόμενη δημοτική θητεία, στην αναβάθμιση και αξιοποίηση της παραλίας Κλαδισού – Άπτερας και στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από τη πλατεία Τάλω έως την ακτή Παπανικολή και τον Κλαδισό καθώς και στην περαιτέρω ανάπλαση και εξωραϊσμό της παλιάς συνοικίας της Ν. Χώρας» τόνισε ο Μ. Σκουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα, από τη Δημοτική Αρχή των Χανίων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στην περιοχή, σε μια σειρά από τομείς όπως π.χ. η ενίσχυση της θωράκισης του λιμενοβραχίονα και η αποκατάσταση της προβλήτας του λιμενίσκου της Νέας Χώρας.

Νωρίτερα, ο κ. Σκουλάκης, βρέθηκε στην Λαϊκή Αγορά της περιοχής όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, εμπόρους και κατοίκους της περιοχής ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Χανίων και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook