​Στις μέρες μας, το διαδίκτυο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας, ενώ τα κοινωνικά δίκτυα έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ίντερνετ και ο γρήγορος ρυθμός της ζωής, έχουν καταφέρει να μας απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον, ενώ όλοι έχουμε γίνει πιο μοναχικοί.

\"mandriving1.jpg\"
Ο Mikel McLaughlin όμως έρχεται να τους διαψεύσει, αφού αποφάσισε να βρει τους 377 Facebook φίλους του και να τους κάνει πραγματικούς φίλους του, πέρα από διαδικτυακούς.

«Πρόσεξα πως οι άνθρωποι κάνουν ξεκαθάρισμα στη λίστα των «φίλων» τους στο Facebook, αναρωτήθηκα να υπάρχει κάποια εναλλακτική. Ίσως, σκέφτηκα, αντί να διαγράψω φίλους με τους οποίους δεν έχω πρόσφατα μιλήσει, να τους μιλήσω!» είπε ο νεαρός άνδρας σε εφημερίδα του εξωτερικού.

\"mandriving2.jpg\"
Ο McLaughlin άρχισε το ταξίδι του την Πρωταπριλιά, με πρώτο σταθμό την Μινεσότα όπου συναντήθηκε με τον «J», με τον οποίο ήταν φίλοι στο Facebook για χρόνια… χωρίς να έχει ιδέα ποιος ήταν ή πώς έγιναν φίλοι!!!

Να σημειωθεί ότι πλέον, έχει διανύσει το ένα τρίτο του ταξιδιού του, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο ένας στους τέσσερις φίλους του στο Facebook ήταν και φίλος του στην πραγματική ζωή πριν το ταξίδι του.

\"mandriving3.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook