Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή κατοίκων και φορέων του Περάματος στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη κατά την περιοδεία του μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\”.

Οι κάτοικοι του Περάματος εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη τους στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του για την ανάπτυξη της περιοχής τους εκφράζοντας του την πεποίθηση τους για νίκη στις εκλογές της επόμενης εβδομάδας.

Στο δημαρχείο Μυλοποτάμου ο Σταύρος Αρναουτάκης συνοδευόμενος από την κ Μαρία Λιονή και υποψήφιους συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου είχε μία εκτενή συζήτηση με το δήμαρχο, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους για σειρά θεμάτων της ευρύτερης περιοχής του Μυλοποτάμου.

Ειδική αναφορά έγινε για το έργο της παράκαμψης Αξού όπου σύμφωνα με τον περιφερειάρχη θα είναι ένα από τα πρώτα έργα που θα ενταχθούν για χρηματοδότηση στην νέα προγραμματική περίοδο.

Επίσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης έκανε αναφορά και για τη μελέτη του έργου δρόμου Γαράζο-Αξος- Ανώγεια που έχει ήδη δημοπρατηθεί με προϋπολογισμό 1,4 εκατομμύρια ευρώ και βρίσκεται στη φάση της αξιολόγησης των προσφορών. Στη συζήτηση που έγινε με την δημοτική αρχή ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στα έργα που εκτελούνται στην περιοχή από το \”Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης Περιοχών Υπαίθρου\” που θα συμβάλουν σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ειδικά ορεινών και ημιορεινών περιοχών.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους κατευθύνθηκαν στο κέντρο του Περάματος, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα με πολίτες και καταστηματάρχες οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξη τους στο συνδυασμό \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\”.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του περιφερειάρχη και υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης ήταν η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μυλοποτάμου όπου στη συνάντηση με την διοίκηση της Ένωσης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει κάνει η περιφέρεια για την εξωστρέφεια των αγροτικών προϊόντων μέσα από την πιστοποίηση με το σήμα \”ΚΡΗΤΗ\” που ήδη αποτελεί ένα διαβατήριο για τυποποιημένα προϊόντα στο εξωτερικό. Ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης μίλησε και για τις ενέργειες που έχουν γίνει για τη σύνδεση του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό με στόχο τα οφέλη και για τους δύο τομείς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook