Καλεσμένος στην εκπομπή του ΟΤΕ Sport 4 \”Ώρα Ελλάδας\” ήταν από το στούντιο των Χανίων ο Ντίνος Πάγκαλος.
 
Ο αρχηγός του Α.Ο. Χανιά ήταν παρέα μαζί με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας Σπύρο Βρονταρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Ηρακλή Ψαχνών:

«Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σκόραρα απέναντι στη παλιά μου ομάδα, όπως και ο Τσάτσος, που είχε παίξει σε αυτή την ομάδα. Ήμασταν μαζί για έξι μήνες. Σκοράραμε και οι δύο και καταφέραμε και κερδίσαμε μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς, που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια να πάμε ακόμα καλύτερα.»

Για το γεγονός ότι δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος και από πότε άρχισαν να το πιστεύουν στον ΑΟΧ ότι μπορούν να την… κυνηγήσουν:

«Δεν πιστεύω ότι από κάποιο παιχνίδι και μετά το πιστέψαμε αυτό. Εμείς ξεκινήσαμε το καλοκαίρι με σκοπό να σωθεί η ομάδα γρήγορα και να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό το καταφέραμε σχετικά νωρίς και από εκεί και πέρα κοιτάξαμε και το παραπάνω και ήρθε αυτό που θέλαμε, να μπούμε αρχικά στα πλέι οφ. Τώρα που είμαστε σε αυτή τη διαδικασία είμαστε χωρίς άγχος και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο.»

Για το αν υπήρξε άγχος στο ξεκίνημα των πλέι οφ και αν έπαιξε ρόλο στο να έρθουν τα αρνητικά αποτελέσματα:

«Σίγουρα ήταν άτυχα τα αποτελέσματα, δεν ήταν θέμα ότι δεν είμαστε καλοί. Πιο πολύ άγχος είχαμε στο τέλος του πρωταθλήματος που ήμασταν στην 2η θέση και προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε μέχρι τέλους.»

Για το πώς ήρθε το \”διπλό\” στα Ψαχνά:

«Είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι δύο ημέρες πριν πάμε εκεί. Ξέραμε ποια ήταν τα άτου, έπρεπε να τους κλείσουμε σωστά και τα καταφέραμε. Ήταν και θέμα κούρασης. Υπερτερούμε πιστεύω σε αυτό το κομμάτι, σε θέμα φυσικής κατάστασης και το αποδεικνυούμε σε κάθε παιχνίδι αυτό. Είμαστε πιο προπονημένοι από τις υπόλοιπες ομάδες και είμαστε ένα κλικ πιο πάνω. Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα δουλειάς. Είναι θέμα προπόνησης από την αρχή της σεζόν που έχουμε κάνει μέχρι και τώρα.»

Για το ότι υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και αν υπήρχαν… προηγούμενα ανάμεσά τους:

«Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές όχι, αλλά πάνω στην πίεση του αγώνα συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα αυτά.»

Για το αν είναι φιλοσοφία του Μουράτ Σεροπιάν το κυριότερο στοιχείο της ομάδας να είναι η φυσική της κατάσταση:

«Πρώτα απ\’ όλα είναι η φυσική κατάσταση. Το έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα στα πλέι οφ. Φαινόμαστε ότι είμαστε πιο προπονημένοι, τρέχουμε πιο πολύ και βασιζόμαστε πιο πολύ σ\’ αυτό.»

Για τον ποιον παίκτη από την Κέρκυρα θα πρέπει να προσέξει ο ίδιος και ο ΑΟΧ:

«Εγώ δεν παίζω… Είναι πολύ ποιοτική ομάδα, από τις πιο ποιοτικές της Β\’ Εθνικής και πιστεύω δεν πρέπει να προσέξουμε έναν-δύο παίκτες, αλλά το σύνολο.»

Για τη \”μάχη\” της ανόδου:

«Αλλιώς ξεκινήσανε τα πράγματα, αλλιώς τα περιμέναμε και αλλιώς έχουν εξελιχθεί. Επειδή η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησαν με το αβαντάζ των έξι βαθμών πίστευα ότι θα ξέφευγαν. Αλλά είδαμε ότι όλες οι ομάδες πάνω-κάτω είναι κοντά και πιστεύω ότι θα παιχθεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.»

Για το αν θυμίζει η πορεία του ΑΟΧ αυτή του Πλατανιά όταν είχε κερδίσει την άνοδο στη Super League:

«Τώρα που είμαστε μαζί με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη στην ομάδα, και που ήμασταν μαζί και στον Πλατανιά, το λέμε πολύ συχνά ότι μας θυμίζει την πορεία που είχαμε κάνει τότε με τον Πλατανιά. Σε πολλά παιχνίδια το έχουμε πει ότι μοιάζει πάρα πολύ η πορεία με αυτή του Πλατανιά. Μακάρι στο τέλος να χαμογελάσουμε και να ανέβουμε.»

Για το πως αποφασίστηκε να λείψει από το σημαντικό ματς με την Κέρκυρα:

«Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Το έχει αποφασίσει ο προπονητής.»

Για τη βία και τα ρατσιστικά φαινόμενα που παρουσιάζονται στα γήπεδα:

«Μεταξύ μας δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι οι ποδοσφαιριστές. Αυτό μπορεί να λυθεί και από τις ομάδες και από την αρμόδια επιτροπή.»

απομαγνητοφώνηση: Λ. Αντ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook