Τη στήριξη τους στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Σεραφείμ Τσόκα εξέφρασαν απόψε οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού και του Γαζίου κατά την επίσκεψη του, επισημαίνοντας την ανάγκη για «αλλαγής σελίδας» στην Περιφέρεια, αλλαγή που θα σηματοδοτήσει την ανάπτυξη και την ανάδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου της Κρήτης.

Ο Σεραφείμ Τσόκας, συνοδευόμενος από Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» επισκέφθηκε το απόγευμα την Νέα Αλικαρνασσό και στη συνέχεια το Γάζι, όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους. Οι πολίτες με την παρουσία τους δήλωσαν τη θερμή στήριξη τους στον Σεραφείμ Τσόκα και τον συνδυασμό “ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Τόσο στην Αλικαρνασσό, όσο και στο Γάζι, ο κ. Τσόκας με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα και τα θέματα των περιοχών τους.

«Ξέρουμε. Θέλουμε. Μπορούμε. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» ανέφερε κατά την συζήτηση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Σεραφείμ Τσόκας,

«…γι’ αυτό και ονομάσαμε τον Συνδυασμό μας “Κρήτη Μπορούμε”, ακριβώς επειδή σε δύο λέξεις περιγράφεται το κεντρικό μας μήνυμα. Η Κρήτη μπορεί να τα καταφέρει αν ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα για μια Κρήτη ισχυρή, που θα στέκεται στα δικά της πόδια, μια Κρήτη περήφανη, πρωτοπόρο, όπως ακριβώς της αρμόζει», επεσήμανε και ευχαρίστησε θερμά τους κατοίκους της Νέας Αλικαρνασσού και του Γαζίου για την στήριξη τους στον αυτοδοικητικό συνδυασμό του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook