Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού ¨Ένωση Δημιουργικών Δυνάμεων Αποκορρώνου - Ε.Δ.Δ.Α" κ.Φραγκίσκου Τρουλλάκη. Την Τετάρτη 7 Μαϊου στις Βρύσες όπου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικου κέντρου και παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

Ο κ. Τρουλλάκης παρουσίασε και ανέλυσε στην ομιλία του τις θέσεις του συνδυασμού. Επίσης ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα που είχε προκύψει πρόσφατα με τους υποψήφιους του πρώην Δήμου Αρμένων επιλύθηκε και η Δημοτική ενώτητα Αρμένων θα εκπροσωπηθεί επάξια. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της εν λόγω ενότητας θα συμμετέχουν κανονικά στην εκλογική διαδικασία, καθώς η αποδεδειγμένη εμπειρία τους και η αποτελεσματικότητά τους είναι απαραίτητα στοιχεία για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου. Τόνισε δε ότι "Οι συνδημότες μας είναι αποφασισμένοι να κλείσουν οριστικά την πόρτα στους "επαγγελματίες πολιτικούς" και σε αυτούς που προσπάθησαν να επωφεληθούν από αυτή την ατυχή εξέλιξη του συνδυασμού μας, παραπληροφορώντας τους. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να υποσχεθούμε αλλά και να υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας. Αυτή είναι η απάντησή μας σε όλους όσους πίστεψαν ότι θα τα παρατούσαμε στην πρώτη δυσκολία. Γνωρίζουμε τις ικανότητές μας και γ'ιαυτο προχωράμε δυναμικά όσο ποτέ. "

Τέλος, παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού και ακολούθησε συζήτηση με τους παρεβρισκομένους.
Καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και μέχρι αργά το βράδυ, πλήθος κόσμου προσερχόταν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.