Ο Βασίλης Κούτας ανέλαβε σε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος τον Α.Ο. Περιβολίων, αλλά η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α' Κατηγορία.

Παρά το γεγονός ότι του έγινε πρόταση για να παραμείνει ο ίδιος για προσωπικούς του λόγους δεν την αποδέχθηκε και πλέον ο ΑΟΠ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, όπως αναφέρει και σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Εκτιμώντας το έργο και ιδιαίτερα το ήθος, του μέχρι χθες προπονητή μας Βασίλη Κούτα, επιθυμούσαμε την συνέχεια της συνεργασίας μας μαζί του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όμως, για προσωπικούς του λόγους, ο Βασίλης δεν αποδέχθηκε την συνέχεια της συνεργασίας μας και σεβόμενοι την απόφασή του, τον ευχαριστούμε για την συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία.
Έτσι λοιπόν το συμβούλιο του Α.Ο. Περιβολίων προχωράει σε αναζήτηση νέου προπονητή για να αναλάβει την Α' ομάδα μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για την θερμή τους υποστήριξη την χρονιά που πέρασε και ευχόμαστε να τους έχουμε δίπλα μας και την ερχόμενη περίοδο, για μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη θέαμα με πνεύμα άμιλλας, επιτυχίες και αποτελέσματα αξιοκρατικά ώστε να γίνει το ποδόσφαιρο πόλος έλξης φίλαθλων νέων για υγιή τρόπο ζωής.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Περιβολίων»


Flashnews.gr