Στα πλαίσια των περιοδειών του ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, συνοδευόμενους από Δημοτικούς και τοπικούς υποψηφίους του συνδυασμού του, επισκέφτηκε χωριά του Δημοτικού διαμερίσματος Πλατανιά και συγκεκριμένα το Φουρνέ, Σκινέ, Βατόλακο και Αλικιανό, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει θέματα που αφορούν στην περιοχή.

Ο κ. Μαλανδράκης αναφέρθηκε σε μια σειρά από δράσεις που υλοποιήθηκαν, μεταξύ των οποίων η ανάδειξη του κοινοτικού καταστήματος για να χρησιμοποιηθεί από υπηρεσίες του Δήμου, η λειτουργία παιδικού σταθμού που εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους των Μουσούρων και στην ανάδειξη μονοπατιών που αυξάνει την επισκεψιμότητα της περιοχής.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε μια σειρά έργων για τα οποία έχουν προχωρήσει οι μελέτες ώστε να ωριμάσουν και να ενταχθούν σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα για την άμεση υλοποίηση τους.

Ξεχωριστά ο κ. Μαλανδράκης μίλησε για το Μετόχι Ησυχάκη, που έχουν ξεκινήσει οι απαιτούμενες μελέτες για την ένταξη του σε πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. για να μετασκευαστεί σε Κέντρο πολιτισμού και προβολής της Ιστορίας και της παράδοσης.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το έργο που έχει συντελεστεί και ευχήθηκαν στον Κ. Μαλανδράκη. καλή επιτυχία στις Δημοτικές εκλογές για να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook