Με τη συμμετοχή του Αερολιμενάρχη Ηρακλείου Γ. Πλιάκα, του Προέδρου & Δ/νοντα Σύμβουλου του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου Γ. Μπρα και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Ν. Χαλκιαδάκη, πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου στο ξενοδοχείο Galaxy.

Οι ομιλητές παρουσίασαν τα δεδομένα της νέας χρονιάς, τα έργα και τις πρωτοβουλίες που έχουν πάρει, τις ελλείψεις, τα κενά και τα προβλήματα των τομέων τους, αλλά και την αισιόδοξη τάση που διαμορφώνεται για την τρέχουσα περίοδο.

\"\"

Αύξηση επισκεπτών, στοχευμένες ενέργειες προβολής διεθνώς, έξυπνες ηλεκτρονικές εφαρμογές, ανοίγματα σε νέες αγορές και έργα χαμηλού κόστους αλλά αυξημένης λειτουργικότητας, ήταν μερικά από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν.

Αναφέρθηκαν επίσης στην προοπτική που υπάρχει από τη Γερμανική αεροπορική εταιρεία GermanWings, για την πραγματοποίηση εβδομαδιαίων πτήσεων τον χειμώνα του 2014 – 2015, κίνηση που αν τελικά έχει ανταπόκριση, θα ανοίξει το δρόμο και για τουρισμό την χειμερινή περίοδο, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Συλιγάρδος.

\"\"

Παράλληλα, έγιναν οι απονομές των βραβείων που κατέκτησε ο Ροταριανό Όμιλος Ηρακλείου στο Συνέδριο της 2470 Περιφέρειας, αλλά και της αναμνηστικής πλακέτας στον προΠρόεδρο Βαγγέλη Κογκάκη, για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο Rotary.

Στην συνεστίαση τέλος, παρευρέθηκε και ένα ζευγάρι Ροταριανών από την Ταϊλάνδη, από τον Ρ. O. Φοίνιξ του Πουκέτ, ο Ζιχάντ και η Λορέτα το οποίο πραγματοποιεί τις διακοπές του στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook