Για το Ηράκλειο που αξίζει περισσότερα, αλλά και για τις προοπτικές Ανάπτυξης του λιμανιού, που συνδέονται με τις προοπτικές ανάπτυξης και της ναυσιπλοΐας, συζήτησε μεταξύ άλλων, στην εταιρία Minoan Lines, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο κ. Μαμουλάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στις Μινωικές Γραμμές, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και Διευθυντικά στελέχη, για το Ηράκλειο, την εταιρία, αλλά και όσα θα ήθελαν να γίνουν καλύτερα σε μια πόλη που αξίζει περισσότερα.

Συνάντηση είχε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνη Μανιαδάκη, με τον οποίο συζήτησαν αναλυτικά τις δυνατότητες και τις προοπτικές όχι μόνο της ναυσιπλοΐας και της εταιρίας, αλλά και τις προοπτικές της πόλης γενικότερα.

Οι κ.κ. Μαμουλάκης και Μανιαδάκης συμφώνησαν στο ότι απαιτείται ένα συνολικό μοντέλο Ανάπτυξης για την πόλη, κι ένα αναπτυξιακό μοντέλο ανάπτυξης για το λιμάνι, ως πόλου έλξης για το Ηράκλειο. Ο κ. Μαμουλάκης τόνισε μάλιστα ότι το μοντέλο είναι σωστό να υλοποιηθεί στο πλαίσιο που αυτό περιγράφεται στο αναλυτικό κι εξειδικευμένο πρόγραμμα της Δύναμης Πολιτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook