Τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στη Γ\’ Εθνική αναζητάει ο Κισσαμικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (11/05, 11:00) με τον Α.Ο. Μυκόνου.

Το \”δελφίνι\” θα παραταχθεί στο \”νησί των ανέμων\” με απουσίες, αφού δεν θα αγωνιστεί λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη στο ματς με τον Ρούβα ο Αλμπέρτο Ενγκουέμ (την οποία επιδίωξε επειδή είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες), ενώ παραμένει τραυματίας ο Λευτέρης Ψυχουντάκης. Για διαφορετικούς λόγους έμειναν στα Χανιά οι Γιώργος Παραλίκης, Κάρμινε Τζιορτζιόνε, Μιχάλης Βαρδάκης, Κώστας Βλαχάκης.

Αναλυτικά οι \”18\” του Σπύρου Μπαξεβάνου:

Εσόνο, Καρβουνιάρης, Κοκάκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Κόντη, Κοντοπίδης, Κουμπρόγλου, Μπάτζιο, Μποτωνάκης, Λαζαρίδης, Πασιαλής, Σμίλτος, Στεφανίδης, Τσικουδάκης, Χατζηλιόντας, Χολέβας, Ψαράκης.

Η αποστολή της Χανιώτικης ομάδας θα αλλάξει δύο πλοία για να βρεθεί στη Μύκονο. Την Παρασκευή (09/05) το βράδυ ταξιδεύει από το λιμάνι της Σούδας για Πειραιά και το πρωί του Σαββάτου (10/05) θα μεταβεί από εκεί στη Μύκονο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook