Μία σύγκρουση ανάμεσα στα μέλη - ενεργού - συνδυασμού στα Χανιά, έρχεται να επισκιάσει το βαρύ κλίμα που επικρατεί από την αρχή, λόγω της μεγάλης διαφορετικότητας θέσεων και απόψεων που υπάρχει στα μέλη του.

Η σύγκρουση έγινε ανάμεσα σε νεοεισερχόμενα στελέχη και άλλα μέλη, με αποτέλεσμα να έχει μοιράσει το συνδυασμό σε 2+1 στρατόπεδα.

Το βασικό θέμα της σύγκρουσης προέκυψε γιατί μερικοί υποψήφιοι δημιούργησαν δύο εσωτερικά μπλοκ και προωθούν συγκεκριμένα πρόσωπα καθώς και τους εαυτούς τους για μονοσταυρία έτσι ώστε εφόσον εκλεγούν να μπορούν ελέγχουν θέσεις και καταστάσεις.

Το «στήσιμο» της παρτίδας μαθεύτηκε από τον «επιτελάρχη» του συνδυασμού, ο οποίος είναι ένας σοβαρός επιστήμονας και πολιτικός και ο οποίος δεν θα δεχόταν σε καμία περίπτωση τέτοιες συμπεριφορές.

Το αποτέλεσμα.. Ήρθε η πρώτη ρήξη και μάλιστα σε ακραίο σημείο όπως λένε μερικοί.

Οι προστριβές στο Συνδυασμό είχαν εμφανιστεί από τις πρώτες ημέρες με τον κάθε ένα από τα «πρωτοκλασάτα» στελέχη να λέει ότι έχει λάβει υποσχετική για μία θέση Αντιδημάρχου για την επόμενη ημέρα, με αποτέλεσμα να είναι ραμμένα πολλά παραπάνω κοστούμια, από τον πραγματικό αριθμό των θέσεων.

Ο Επικεφαλής της παράταξης βέβαια, όπως μαθαίνουμε, δε δίνει σημασία και με υπεροπτικό υφάκι λέει στους κοντινούς του ανθρώπους: "..αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν, ας μου φέρουν τις ψήφους και αν εκλεγούμε θα βάλω στις θέσεις όποιους θέλω εγώ".

Ο Παραπολιτικός