Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ιστορίας του δίνει την Κυριακή (11/05, 15:00) με την Κέρκυρα ο Α.Ο. Χανιά.
Ο κόσμος, που η αλήθεια είναι ότι στα πλέι οφ δεν έχει τόσο μεγάλη παρουσία, θα πρέπει να βρεθεί στα Περιβόλια και να γίνει ο 12ος παίκτης της Χανιώτικης ομάδας, η οποία θέλει να συνεχίσει να ονειρεύεται τη Super League.
Οι \”μπλε\” κάνουν κάλεσμα στον κόσμο και μέσω βίντεο, αλλά και μέσω του facebook, όπου αναγράφονται τα εξής:

«Φίλαθλοι η ομάδα σας χρειάζεται. Έμειναν 6 ακόμα τελικοί. Ο στόχος της εισόδου στην τριάδα είναι πιο εφικτός από ποτέ! Καλέστε τους φίλους σας την Κυριακή στο γήπεδο. Γίνετε ο 12ος παίκτης!»

Η προπόνηση της Παρασκευής 

Με την προπόνηση της Παρασκευής (09/05) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Α.Ο. Χανιά, για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής. 
Η επίσημη ενημέρωση:

«Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στο βηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Οι ποδοσφαιριστές, υπό το βλέμμα του Μουράτ Σεροπιάν και των συνεργατών του, ακολούθησαν  πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις με μπάλα.»

Ο Λιαχούδης στα Περιβόλια

Ο Μακεδόνας Γιώργος Λιαχούδης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Θανάση Θανασακούδη (Μακεδονίας) και Γιάννη Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας). Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελεί ο Γιάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου), με παρατηρητή διαιτησίας τον Δημήτρη Μπέρση (Αρκαδίας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook