Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύμη η αυτοκτονία του 49χρονου εκπαιδευτικού, ο οποίος είχε ομολογήσει ότι είχε βάλει φωτιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής. Ο δάσκαλος εντοπίστηκε την Πέμπτη στο σπίτι του νεκρός, ενώ δίπλα στο άψυχο κορμί του βρέθηκε ένα όπλο.

Σύμφωνα με το evianews.gr, τα ίχνη του εκπαιδευτικού είχαν χαθεί για ώρες, γεγονός που προκάλεσε την έντονη ανησυχία ενός φίλου του, ο οποίος πήγε στο σπίτι του για να δει τι συμβαίνει. Ο ίδιος έμελε να αντικρίσει το άψυχο κορμί του δασκάλου.

Το χρονικό του εμπρησμού και η πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας
Ηταν ξημερώματα 4ης Απριλίου όταν ο 49χρονος εκπαιδευτικός εισέβαλλε στο 1ο δημοτικό σχολείο Κύμης και αφού έσπασε το τζάμι, πέταξε στο εσωτερικό του κτιρίου, ένα αναμμένο στουπί με βενζίνη και εξαφανίστηκε. Το ιστορικό σχολείο έγινε παρανάλωμα του πυρός και καταστράφηκε ολοσχερώς. Όπως είπε στους αστυνομικούς, έχει μετανιώσει και προέβη στην πράξη αυτή για λόγους εκδίκησης, επειδή το υπουργείο Παιδείας πριν λίγους μήνες, είχε απορρίψει την αίτηση του, για πρόωρη συνταξιοδότηση.
Στη συνέχεια, μετέβη σε εγκαταλελειμμένο πέτρινο οίκημα και κάρφωσε στην κοιλιά του μαχαίρι, καθώς όπως είπε δεν άντεχε τις τύψεις.
Βοσκός που τον εντόπισε αιμόφυρτο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κύμης και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας,. Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα έμελε να βρεθεί νεκρός μετά από αυτοτραυματισμό με όπλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook