Οι δοκιμές για τον Πλατανιά θα συνεχιστούν το Σάββατο (10/05) στο φιλικό απέναντι στην Επισκοπή.

Την Παρασκευή (09/05) το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση, στην οποία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Γουνδουλάκης, Ναζλίδης, ενώ συνέχισαν την θεραπεία οι Ζουμπουλάκης, Τέτε.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Φιλικό αγώνα με την Επισκοπή θα δώσει αύριο, Σάββατο, στις 18.00, στο Ρέθυμνο, η ομάδα του Πλατανιά Χανίων.
Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές της Χανιώτικης ομάδας πραγματοποίησαν απογευματινή προπόνηση στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη.
Θεραπεία ακολούθησαν οι Ζουμπουλάκης, Τέτε και ατομικό πρόγραμμα οι Γουνδουλάκης, Ναζλίδης.»

Συνεδρίαση του Δ.Σ.

Το βράδυ της Πέμπτης (08/05) το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πλατανιάς συνεδρίασε, με σκοπό να συζητήσει μια σειρά από θέματα, που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Μια σειρά από θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της ομάδας του Πλατανιά Χανίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο συζητήθηκαν εκτενώς κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε.
Ήταν η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά το τέλος του πρωταθλήματος και την οριστικοποίηση της παραμονής της Χανιώτικης ομάδας στη Super League, αν και είχαν προηγηθεί αρκετές συναντήσεις εργασίας του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Στέλιου Βαρουξάκη με τους αντιπροέδρους, Μανώλη Μαθιουλάκη και Αντώνη Κοκολοδημητράκη, αλλά και με μέλη της Διοίκησης, για επιμέρους θέματα που ήδη «τρέχουν».
Στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ. έγινε ένας απολογισμός, οικονομικός και διοικητικός, της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.
Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος αρκετά θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωσή της σε όλα τα επίπεδα.»