Θερμότατη υποδοχή επεφύλαξαν σήμερα οι κάτοικοι της Σητείας στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκα, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για συντριπτική νίκη του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ο κ. Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Λασιθίου, κ. Γιώργο Ζερβάκη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκαν την Σητεία, όπου περιόδευσαν σε κεντρικές δρόμους της πόλης, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους πολίτες και τους επαγγελματίες για τα προβλήματα και τις ανάγκες της καθημερινότητάς τους αλλά και τα γενικότερα θέματα της περιοχής.

Ακολούθησε, σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς στο ξενοδοχείο «Ιτανος» και τα ζητήματα που τέθηκαν στον κ. Σ. Τσόκα, στον κ. Γ. Ζερβάκη και τους υποψήφιους του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», αφορούσαν τις υποδομές το οδικό δίκτυο, τον τουρισμό, το αεροδρόμιο, το λιμάνι και γενικά την ανάπτυξη, ενώ επισημάνθηκε η καθοριστική βοήθεια που είχε προσφέρει ο Σεραφείμ Τσόκας στη Σητεία, το διάστημα που έχε διατελέσει ΓΓ της Περιφέρειας Κρήτης, με μια σειρά έργων που αναβάθμισαν όλη την περιοχή.

Η συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της Σητείας, χαρακτηρίσθηκε απο όλους ως άκρως εποικοδομητική και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, αφού άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τις ελλείψεις, δεσμεύτηκε πως με προγραμματισμό και σχέδιο, ως νέα Περιφερειακή αρχή, θα επιλυθούν, τονίζοντας ότι οι πολίτες θα έχουν τον πρώτο λόγο στην στήριξη αυτή.

«Με σχεδιασμό θα μπουν όλα σε τάξη», υπογράμμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κατά την διάρκεια της συζήτησης. Ακόμη, ανέλυσε τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών της Κρήτης και τους στόχους για την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού, σημειώνοντας, ότι «όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να δώσουμε μια νέα πνοή και δυναμική στο Λασίθι και την Σητεία».

Επίσης, επεσήμανε ότι τώρα ήρθε η ώρα, η Κρήτη να περάσει σε μια άλλη εποχή. Σε μια εποχή ανάπτυξης και δημιουργικότητας. Μπορούμε, είπε, να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της κρίσης και να βγούμε νικητές. Αυτό είναι το μήνυμα μας κι αυτό αντιπροσωπεύει ο συνδυασμός μας. Όλοι μαζί λοιπόν και «κανένας Κρητικός μόνος του», μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, αξιοποιώντας σωστά τα θετικά μας και χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και την αποφασιστικότητα μας, ήρθε η ώρα να μετατρέψουμε αυτήν την κρίση σε ευκαιρία και η επόμενη μέρα να μας βρει πολύ πιο δυνατούς.

Τέλος, δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφτεί ξανά την παραμελημένη Σητεία και τις περιοχές της, μετά την εκλογή του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook