Η Μαρία- Έλενα Κυριάκου από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή είναι η μεγάλη νικήτρια του «The Voice».

Η 29χρονη διαγωνιζόμενη α κέρδισε τις περισσότερες ψήφους στον τελικό, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αρετή Κοσμίδου από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη. Τρίτος τερμάτισε ο Λευτέρης Κιντάτος του Αντώνη Ρέμου και τέταρτη η Αίμιλη Χαραλάμπους της Μελίνας Ασλανίδου.

Η νικήτρια του «The Voice» θα υπογράψει συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία «Universal».

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων

Η εμφάνιση της Μαρίας-Έλενας στον τελικό

Το ντουέτο της με τη Δέσποινα Βανδή

Οι σπόντες που αντάλλαξαν οι coaches

Μία φράση του Αντώνη Ρέμου στον τελικό του «The Voiece» ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλο τον Μιχάλη Κουινέλη και τον Γιώργο Λιάγκα να παρακολουθεί με το «στόμα ανοιχτό»!

«Λέει ελληνικά τραγούδια μόνο, οπότε σίγουρα είναι το ελληνικό Voice!», είπε ο Αντώνης Ρέμος για τον παίκτη του Λευτέρη Κιντάτο και ακολούθησε χαμός.

Με δεδομένο ότι η φιναλίστ του Μιχάλη Κουινέλη, Αρετή Κοσμίδου, δεν τραγούδησε ποτέ ελληνικό στίχο, ο coach πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας: «Νομίζω ότι το έχουμε γυρίσει σε φτηνό λαϊκισμό και αυτό δεν είναι καθόλου καλό! Το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι… ναι, ζήτω το λαϊκό τραγούδι, είναι υπέροχο το λαϊκό τραγούδι, αλλά μην ξεχνάμε ότι ζούμε στο 2014.

Αυτό είναι ένα talent show και δεν θα μας φτιάξει το εθνικό φρόνημα ένα talent show. Αυτό πρέπει να το φτιαξουμε από μόνοι μας. Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση αυτό που έκανες. Δεν το περίμενα αυτό από σένα να ξέρεις»!

«Το πήγες πολύ μακριά. Πάρτο λίγο αλλιώς. Μην τρελαίνεσαι!», απάντησε ο Ρέμος και αμέσως μετά η Δέσποινα Βανδή, που τάχθηκε κατά του Αντώνη Ρέμου, πήρε θέση λέγοντας: «Δεν είναι κακό ένα παιδί να τραγουδάει και ελληνικά και αγγλικά Αντόνιο! Αντόνιο! Αιφνιδιάζομαι γιατί ξαφνικά βλέπω στον τελικό κάτι να υποβόσκει. Αντόνιο μη μιλάς»!

govastileto.gr/zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook