Ενημέρωση για το απαιτητικό έργο της κατάσβεσης πυρκαγιών, για την δασοπροστασία και την συμβολή του εθελοντισμού είχαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών» από τους επικεφαλής των πυροσβεστικών υπηρεσιών του Ηρακλείου. 
Συγκεκριμένα ο κ. Λαμπρινός συναντήθηκε με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης κ. Δημήτρη Ραπανάκη και τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Ηρακλείου κ. Μανώλη Δαμουλάκη, οι οποίοι του έδωσαν αναλυτικές πληροφορίες για την επιχειρησιακή ετοιμότητα, για τις καμπάνιες ενημέρωσης του κόσμου αλλά και για τα ψαλιδισμένα κονδύλια των ΟΤΑ προς τις υπηρεσίες τους. 
Ο κ. Λαμπρινός ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για το καθεστώς απασχόλησης των συμβασιούχων πενταετίας, τους εποχικούς αλλά και για τους μόνιμους εργαζομένους. 
Τέλος, ενημερώθηκε από τους ίδιους τους πυροσβέστες για τα εμπόδια που συναντούν κατά την διάρκεια των επεμβάσεων τους και που σχετίζονται κυρίως με την στενότητα των δρόμων στην εντός των τειχών πόλη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook