Διαρκής ενημέρωση 
Ένα βήμα πιο κοντά στο να εντοπιστεί ο 39χρονος εργάτης, ο οποίος θάφτηκε σε κατάρρευση τοιχωμάτων πηγαδιού στα Χανιά το πρωί της Πέμπτης, θεωρούν ότι βρίσκονται τα συνεργεία διάσωσης που αγωνίζονται για τρίτη ημέρα, προκειμένου να μπορέσουν να βρούν και να αποδώσουν στους οικείους του τον άτυχο άντρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, τα σωστικά συνεργεία θα κάνουν συντονισμένη προσπάθεια να σκάψουν στο σημείο που βρίσκονταν το πηγάδι, αφού είναι πλέον βέβαιοι ότι εκεί βρίσκεται \”θαμμένος\” ο 39χρονος.

Οι μεγάλοι εκσκαφείς, έχουν διανοίξει έναν τεράστιο λάκκο, προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο του πάτου του πηγαδιού – όπου έχει θαφτεί ο 39χρονος – αλλά μόλις πλησιάζουν λόγω του πλούσιου υδροφόρου ορίζοντα , αναβλύζουν νερά, γίνονται κατολισθήσεις και τίθενται σε άμεσο κίνδυνο τα συνεργεία.

\"\"

Το απόγευμα της Παρασκευής η διάνοιξη είχε φτάσει σε βάθος περίπου 14 μέτρων και όλοι έλπιζαν πως μέχρι την νύχτα θα είχαν φτάσει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Όμως τα νερά και τα χώματα που έπεφταν, ανάγκασαν τα συνεργεία να διακόψουν τις εργασίες, οι οποίες ξεκίνησαν και πάλι σήμερα, αλλά το έργο αποδυκνείεται \”Σισύφειο\”.

\"\"

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί προκειμένου να εξευρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις έτσι ώστε οι άντρες της ΕΜΑΚ που βρίσκονται και αυτοί για 3η ημέρα στο σημείο της τραγωδίας, να μπορέσουν με ασφάλεια να βρούν τον άτυχο εργάτη.

\"\"

Στην φωτογραφία αυτή, βλέπετε ότι έχει απομείνει απο το πηγάδι ενώ εκτιμάται πως απο το ύψος των νερών που φαίνονται, ο 39χρονος πρέπει να βρίσκεται σε βάθος 3 – 4 μέτρων καλυμμένος απο νερά και λάσπη, μέσα στην οποία θα πρέπει να αναζητηθεί και ανασυρθεί.
Και όλα αυτά, ενώ τα νερά θα συνεχίσουν να αναβλύζουν.
Δείτε τις εξελίξεις της Παρασκευής και το χρονικό της τραγωδίας εδώ 

Βίντεο απο την δεύτερη ημέρα 


Βίντεο απο την πρώτη ημέρα, λίγη ώρα μετά το ατύχημα

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook