Στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης με φορείς του Νομού, επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία Δήμου και εκκλησίας σε θέματα πρόνοιας και Αλληλεγγύης προς τους πολίτες και τονίστηκε η ανάγκη συνέχισης και ενδυνάμωσης της προσπάθειας αυτής για την προστασία των ευπαθών ομάδων.

Ο κ. Μαλανδράκης ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο για τις δράσεις και παρεμβάσεις που ο Δήμος έχει βάλει σε προτεραιότητα στην κατεύθυνση της περαιτέρω αναβάθμισης των κοινωνικών δομών που ήδη λειτουργούν στο Δήμο Πλατανιά, Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.α. αλλά και στην λειτουργία νέων υποστηρικτικών δομών όπως είναι το κοινωνικό φροντιστήριο, κοινωνικό ιατρείο, κοινωνικό φαρμακείο κ.α. .

Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ευαισθητοποίηση Δήμου και πολιτών για την ενίσχυση των αδυνάτων συνανθρώπων μας, δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή και ευχήθηκε στον κ. Μαλανδράκη καλή επιτυχία στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook