Μια μεγάλη περιοδεία στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε σήμερα, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκας, ο Αντιπερειφερειάρχης της Π.Ε. Ηρακλείου, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Ηρακλείου, περιόδευσαν στις κεντρικές πλατείες και δρόμους της πόλης, επισκέφτηκαν καταστήματα, επιχειρήσεις, συναντήθηκαν με κόσμο, μοίρασαν προεκλογικό υλικό, καθώς και το φυλλάδιο με το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Η ομάδα των υποψηφίων του Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Σεραφείμ Τσόκα και τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και θέρμη από τους πολίτες, τους καταστηματάρχες και τους επαγγελματίες της πόλης, τους οποίους ενημέρωσαν σχετικά με τις θέσεις του συνδυασμού απέναντι στα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν του Κρητικούς.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν η ανεργία, ο αποκλεισμός από υπηρεσίες υγείας και φροντίδας μεγάλου τμήματος της κοινωνίας, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τον τουρισμό, την αγροτική ανάπτυξη, την ολοκλήρωση των έργων -ζωτικής σημασίας- που αφορούν τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στην υπόλοιπη Κρήτη.

\"\"

\"\"

Τα μηνύματα από την επαφή με τον κόσμο, μηνύματα νίκης και ελπίδας, αποτελούν τον καλύτερη επιβράβευση για τον συνδυασμό μας ενόψει των εκλογών. Η υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος του Ηρακλείου στην αντιπροσωπεία του συνδυασμού υπήρξε συγκινητική.

Ο κ. Τσόκας δήλωσε αναφορικά με τη σημερινή περιοδεία:

«Σήμερα, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, βρεθήκαμε μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, αλλά και με όλους τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Ηρακλείου, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Συζητήσαμε με απλό κόσμο τα μεγάλα προβλήματα που ταλαιπωρούν την τοπική κοινωνία, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Κρήτη. Παρουσιάσαμε τις θέσεις του συνδυασμού μας για τα επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, την απουσία στρατηγικού σχεδιασμού από πλευράς Περιφέρειας. Όλα αυτά που πληγώνουν την Κρήτη είναι κοινά και γι’αυτό πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, ένα σχέδιο που αποτυπώνεται με σαφήνεια στο πρόγραμμα μας. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική.

Αυτοί μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε στην τελική ευθεία, για την νίκη της επόμενης Κυριακής. Τους ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι ότι και την επόμενη μέρα θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, με το ίδιο όραμα για την Κρήτη».

\"\"

Ο υποψήφιος Αντιπερειφερειάρχης της Π.Ε. Ηρακλείου, κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης δήλωσε:

«Ο κόσμος του Ηρακλείου, αγκαλιάζοντας την προσπάθεια του συνδυασμού μας, αποδεικνύει καθημερινά το αίτημα του για αλλαγή, για ρήξη με το παρελθόν, με τις αντιλήψεις και τις νοοτροπίες που ακόμη και σήμερα αποτελούν βαρίδια στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου. Η σημερινή ημέρα αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο συνδυασμός μας διαφέρει ουσιαστικά από όλους τους υπόλοιπους. Δεν ήρθαμε να ισοπεδώσουμε, δεν βρισκόμαστε σε αυτή τη μάχη για να παραπλανήσουμε, ούτε για να ικανοποιήσουμε προσωπικές ή άλλες φιλοδοξίες.

Δηλώνουμε παρών γιατί προτάσσουμε λύσεις. Μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει χτιστεί στη βάση των μεγάλων προβλημάτων της Κρήτης, έτσι όπως τα αξιολόγησε και τα ιεράρχησε η ίδια η τοπική κοινωνία, προτείνουμε στην Κρήτη έναν διαφορετικό βηματισμό. Μια πορεία ανάπτυξης, δημιουργίας και σταθερότητας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook