Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (10/05) στη Μοναχή Ελιά ολοκλήρωσε ο Α.Ο. Χανιά την προετοιμασία του για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (11/05, 15:00) με την Κέρκυρα.
Ο Μουράτ Σεροπιάν δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Πάγκαλου, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τους Βασιλόγιαννη, Μαραγκουδάκη. 
Αναλυτικά η αποστολή:
Θεοδωρόπουλος, Ρίζος, Παγώνης, Τσατσαρής, Πιθαρούλης, Χατζηισαΐας, Παπατζίκος, Μανωλάς, Πότσι, Γκούμας, Σκάρος, Τσάτσος, Κοσταντίνοφ, Βασιλόγιαννης, Βαλλιάνος, Λουκίνας, Μαραγκουδάκης, Καμπλιώνης.
\”Ένα μπλε… καζάνι που θα βράζει το γήπεδο\”
Το δικό της κάλεσμα για το ματς με την Κέρκυρα έκανε η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά \”Blue Boys\”:

«Ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι δίνει η ομάδα μας τη Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο Περιβολίων με αντίπαλο την εκ των φαβορί για άνοδο στη Superleague ομάδα της Κέρκυρας. Ο Α.Ο.ΧΑΝΙΑ έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι, και να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία όπως άλλωστε αποδεικνύουν τα αποτελέσματα και κυρίως οι εμφανίσεις της, καθώς απο καθαρή ατυχία αλλά και λόγω διαιτησίας δεν έχει παράπανω βαθμούς!
 
Μετά λοιπόν το σπουδαίο \”διπλό\” στα Ψαχνά που αποτέλεσε και τη πρώτη ήττα της ομάδας του Ηρακλή στη διαδικασία των play-off, σαν Λέσχη Φίλων Α.Ο.ΧΑΝΙΑ Blueboys θα τονίσουμε το αυτονόητο… Την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κόσμου να βρεθεί κοντά στην ομάδα να την επιβραβεύσει και να τη στηρίξει με θέρμη αλλά και υπομονή στο δύσκολο αυτό παιχνίδι! Εμείς θα είμαστε εκεί όπως πάντα και καλούμε ξανά ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο μετατρέποντας τα Περιβόλια σε ένα μπλέ καζάνι που θα βράζει!!
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΑΣ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook