Τα ζητήματα του τουριστικού κλάδου, αλλά και εν γένει του Τουρισμού στην Κρήτη, τέθηκαν στο τραπέζι συνάντησης που είχαν ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Κρήτη Πρώτη Δυνάμη κ. Σηφάκης Αντίπας και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων και πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργος Πελεκανάκης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας έθεσαν μεταξύ άλλων σημαντικά θέματα για την τουριστική Ανάπτυξη της Κρήτης, αλλά και για την επιμήκυνση της Τουριστικής περιόδου. Σηφάκης Αντίπας και Γιώργος Πελεκανάκης, αναφέρθηκαν σε αναγκαίες ενέργειες και δράσεις για τον Τουρισμό, όπως η ανάπτυξη εναλλακτικών και νέων μορφών τουρισμού, μέσα από τη δημιουργία και καθιέρωση του απαραίτητου θεσμικού πλαισίου, η δημιουργία υποδομών και βελτίωσης του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, αλλά και η επικείμενη δημιουργία του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι.

Στη συζήτηση τέθηκαν επίσης, τα σπουδαία ζητήματα σύνδεσης του Πρωτογενούς Τομέα με τον Τριτογενή, όπως επίσης και η αναγκαιότητα δημιουργίας πλαισίου και υποδομών για την περαιτέρω Ανάπτυξη του Τουρισμού στην ενδοχώρα του νησιού.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον αγώνα του κ. Σηφάκη, υποστηρίζοντας πως ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος αποτελεί έναν αντάξιο πρεσβευτή του Τουρισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook