Σαρωτική ήταν και στον τελευταίο της αγώνα στη Μολδαβία η Εθνική Κορασίδων, που κατέκτησε το τρόπαιο στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA, συντρίβοντας με 6-1 τη διοργανώτρια ομάδα.

\"\"

Μεγάλη πρωταγωνίστρια στο τελευταίο ματς της Εθνικής ήταν η Χατζηνικολάου, που πέτυχε τέσσερα γκολ (17\’, 20\’, 69\’ και 72\’), ενώ από ένα γκολ πέτυχαν η Γάτσιου (26\’) και η Σαρρή(74\’). Η παίκτρια του Α.Ο. Χανιά ήταν αυτή που έκλεισε το σκορ με το 5ο της γκολ στο τουρνουά, σηκώνοντας στη συνέχεια ως αρχηγός της Εθνικής Κορασίδων το τρόπαιο.

\"\"

Με την Εθνική Κορασίδων συμμετείχαν στο τουρνουά και οι παίκτριες της Ανάληψης Χερσονήσου Χαρίκλεια Πυθαρούλη και Χριστίνα Λιάκου.
Μετά το τέλος του τουρνουά ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτσάκης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «η εικόνα που έβγαλαν τα κορίτσια, τόσο εντός γηπέδου, όσο εκτός στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, ήταν εξαιρετική. Οφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια διότι με την παρουσία τους τίμησαν με το παραπάνω και εκπροσώπησαν επάξια την Εθνική Ομάδα σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της UEFA, γεγονός το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμά τους. Απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και απεικόνισαν και γι αυτό τις ευχαριστούμε τη σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στις Εθνικές Γυναικείες Ομάδες».
ΕΛΛΑΔΑ: Μαργαρίτη (41\’ Γιαννακούλη), Πυθαρούλη (41\’ Στεφάτου), Σαχινίδου, Τσακίρη, Παπαιωάννου (72 Λέντη), Γάτσιου, Χατζηνικολάου, Λιάκου, Σαρρή, Ευσταθιάδου (56\’ Γιάννου), Καπνίση (56\’ Γεωργιάδου).

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook