Αίσιο τέλος είχε το… θρίλερ της παραμονής του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά. Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία και στο οικονομικό μέρος με το Μακεδόνα τεχνικό και έτσι οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Το πρώτο βήμα είχε γίνει την Τετάρτη (18/5) το βράδυ όπου πρώτο το FlashnNews.gr σας είχε μεταφέρει ότι η διοίκηση του Πλατανιά είχε αποφασίσει να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους για το νέο πρωτάθλημα, που ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει για παραμονή ο νεαρός προπονητής. Την Πέμπτη (19/5) το βράδυ υπήρξε η συζήτηση για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, αφού ο Καβακάς ζήτησε κάποια άυξηση αποδοχών λόγω και της εξαιρετικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου έφτασε μια ανάσα από την είσοδο στην τριάδα.
Το θέμα διευθετήθηκε την Παρασκευή (20/5) το πρωί και έτσι ο Τίμος Καβακάς είναι έτοιμος να «χτίσει» τον Πλατανιά της νέας περιόδου, όπου οι στόχοι έχουν τεθεί υψηλοί από τώρα.
Την Παρασκευή το απόγευμα υπάρχει η τελευταία προπόνηση της σεζόν όπου θα γίνου και πληρωμές και μετά τόσο το τεχνικό τιμ όσο και οι ποδοσφαιριστές θα πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook