Την παραμονή του στη Γ\’ Εθνική \”σφράγισε\” και μαθηματικά ο Κισσαμικός, μετά την πιο ευρεία νίκη του στο πρωτάθλημα, με 5-1 επί του Α.Ο. Μυκόνου, στο Δημοτικό Στάδιο Κόρφου.

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου έδειξαν τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα, αφού στο 20\’ το σκορ ήταν ήδη 0-2, με γκολ των Εσόνο και Μποτωνάκη (το πρώτο του με το δελφίνι στο στήθος). Ο Στεφανίδης με το 4ο γκολ του στα τελευταία τέσσερα ματς έστειλε τον Κισσαμικό με προβάδισμα τριών τερμάτων στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν και δοκάρι, μείωσαν σε 1-3 με πέναλτι του Μπαλή, αλλά ο Εσόνο με ακόμα δύο γκολ (το ένα με πέναλτι) έφτασε τον δείκτη του σκορ στο τελικό 1-5, φτάνοντας τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής παρότι κάλυπτε το αριστερό άκρο της Χανιώτικης ομάδας (στο ματς με τη Μύκονο έπαιξε στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής) είναι πρώτος της σκόρερ με 6 γκολ (τα 4 με πέναλτι).

Α.Ο. Μυκόνου: Πουλάκης, Μύρτινας, Φιορεντίνος (65\’ Ρ. Ράγια), Δάμαι, Μπαλής, Κυπριτίδης, Παππάς, Βλαχόπουλος, Καρράς, Πανέτας, Μπάτσι (46\’ Λαλάης, 58\’ Aσλάνης)

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Κόντη, Χολέβας, Καρβουνιάρης (65\’ Ψαράκης), Κουμπρόγλου, Σμίλτος, Μποτωνάκης, Πασιαλής (46\’ Λευτ. Κομπογεννητάκης), Εσόνο, Χατζηλιόντας, Στεφανίδης (58\’ Κοκάκης).

Τελευταία ενημέρωση 14:17

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook