Το Σάββατο η Υποψήφια Ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρακολούθησε την επίσημη έναρξη του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ φιλαναγνωσίας που έγινε στον πολυχώρο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα.

Το διήμερο αυτό φεστιβάλ πραγματοποιείται για πρώτη φορά και η διοργάνωση του γίνεται από τις εκδόσεις Ίτανος. Η κα Στεφανάκη χαιρέτησε αυτήν την προσπάθεια και δήλωσε σχετικά:

«Οποιαδήποτε δράση έχει στον πυρήνα της το παιδί, με δημιουργικό και παιδαγωγικό τρόπο, πιστεύω πως αξίζει την στήριξη όλων μας. Η επαφή των μικρών μας φίλων με τον μαγικό κόσμο της γνώσης και της δημιουργικής έκφρασης μέσα από το παιχνίδι και τις τέχνες, εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και αποτελεί εγγύηση υγιούς ανάπτυξης. Εύχομαι το 1ο φεστιβάλ φιλαναγνωσίας να γίνει θεσμός…».

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΑΝ.ΕΛ ,αμέσως μετά επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου στο οικόπεδο Λιδάκη στις Πατέλες. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, εμπόρους και απλούς πολίτες.

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα αντάλλαξε απόψεις μαζί τους, σχετικά με θέματα των Ευρωεκλογών, αλλά και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα του προεκλογικού της αγώνα. Η κα Στεφανάκη έτυχε θερμής υποδοχής και ενδυναμώθηκε ακόμη περισσότερο για την συνέχεια προς την 25η του Μάη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook