Σε τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κολυμβαρίου περιόδευσε το Σάββατο 10 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Εποχή Μανώλης Ντουντουλάκης.
Συγκεκριμένα ο κ. Ντουντουλάκης επισκέφθηκε τη Μαραθοκεφάλα, τη Σπηλιά το Κολυμπάρι και τα Καμισιάνα.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις παραπάνω τοπικές κοινότητες ο κ. Ντουντουλάκης συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της καθημερινότητας σημειώνοντας πως η αντιμετώπιση τους απαιτεί καθημερινή παρουσία της δημοτικής αρχής και γνώση της.
Επίσης έγινε αναφορά σε θέματα του πρωτογενή τομέα και επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης του αγροτικού κόσμου μέσω και των υπηρεσιών του δήμου με τη στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό που θα βρίσκεται δίπλα στον αγρότη.
Επίσκεψη στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης πραγματοποίησε την Παρασκευή το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Εποχή κ. Μανώλης Ντουντουλάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον διευθυντή της Ο.Α.Κ. Δρ. Κωνσταντίνο Ζορμπά ο κ. Ντουντουλάκης συζητηθηκε το ζήτημα της ανάπτυξης στενής συνεργασίας του δήμου Πλατανιά με την Ακαδημία σε συνεδριακό επίπεδο καθώς και την προσφορά του ιδρύματος σε ότι αφορά την παιδεία και τον πολιτισμό.
Επίσης συζητήθηκαν και οι προϋποθέσεις που πρέπει να ισχύσουν για την συνολική αναβάθμιση του ρόλου της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης που θα αντανακλά στην ευρύτερη περιοχή.
Την Δευτέρα 11 Μαίου ο κ. Ντουντουλάκης θα επισκεφθεί :
18:00 τη Γλώσσα
18:30 τα Μοθιανά
19:00 τον Πλατανιά
Την Τρίτη 13 Μαίου ο κ. Ντουντουλάκης θα επισκεφθεί:
18:00 τις Βούβες
18:30 τα Ραβδούχα
19:00 τα Ροδωπού
20:30 τα Αφράτα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook