Ιδιαίτερα εγκάρδιο ήταν το κλίμα στην περιοδεία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” στο δήμο Μαλεβιζίου. 
Οι κάτοικοι εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη τους στον επικεφαλής Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και στα μέλη του συνδυασμού μεταφέροντας ένα κλίμα νίκης για τις εκλογές της 18ης Μαΐου. 
Στις συζητήσεις που έγιναν με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μία σειρά έργων που έχουν γίνει τα τελευταία 3,5 χρόνια στο δήμο Μαλεβιζίου αλλά και να ενημερώσουν για τους σχεδιασμούς που έχουν γίνει και τις προτάσεις του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” για τον τουρισμό, την απασχόληση, τον αγροτικό τομέα το περιβάλλον κ.α.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” επισκέφτηκαν τα χωριά Ροδιά, Δαμάστα, Μάραθος, Αχλάδα, Φόδελε, Αγία Πελαγία, Γάζι, Αστυράκι, Κεραμούτσι, Καμάρι, Μονή Γωνιές, Καμαριώτη, Αϊδονοχώρι, Τύλισος.
Πρόγραμμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για Δευτέρα 12 Μαΐου
Αύριο το απόγευμα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα περιοδεύσει σε συνοικίες του δήμου Ηρακλείου. Συγκεκριμένα ο κ Ευριπίδης Κουκιαδάκης θα επισκεφτεί τον Πόρο, τη Χρυσοπηγή, την Αγία Αικατερίνη, και τις Πατέλες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook