Το σύνδεσμο Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Νομού Χανίων επισκέφθηκε το Σάββατο 10 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα του κλάδου με το προεδρείο και μέλη του συνδέσμου. 
Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης αφορούσαν τις ενέργειες που έχουν γίνει το περασμένο διάστημα από την παρούσα δημοτική αρχή ειδικά για την Πλατεία 1866, η οποία σιγά-σιγά αποκτά την εικόνα που πρέπει. 
Ειδική αναφορά έγινε για τα σκουπίδια τα οποία πλέον από το συγκεκριμένο σημείο αποτελούν παρελθόν με την εφαρμογή του καινοτόμου προγράμματος «πόρτα-πόρτα». 
Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι η μελέτη για την οδό Χάληδων έχει ολοκληρωθεί και αυτό θα είναι ένα από τα πρώτα έργα που θα τεθούν σε εφαρμογή το επόμενο διάστημα. 
Ο κ. Σκουλάκης ανέφερε ότι είναι κοινή διαπίστωση ότι ο κλάδος προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και πρωτοπορεί πανελλαδικά σε θέματα οργάνωσης και υπηρεσιών. Επίσης τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμπεριφορά των οδηγών ταξί στον τουρισμό και κατ’ επέκταση στην τοπική οικονομία. «Χαίρομαι που η συνεργασία μας ήταν άριστη όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που θέλω είναι να δώσουμε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον για την κρουαζιέρα και φυσικά να δουλέψουμε όλοι μαζί για την Πλατεία 1866. Η πλατεία αυτή τα επόμενα χρόνια θα γίνει πρότυπο. Αυτό είναι δέσμευση». 
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Καραπατάκης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σκουλάκη για την έμπρακτη υποστήριξη του σε θέματα του κλάδου και για την άριστη συνεργασία που υπήρξε τα προηγούμενα τρία χρόνια σημειώνοντας πως «ο κλάδος των Ταξί αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνατε ως Δήμαρχος για την υλοποίηση μιας σειράς αιτημάτων μας. Αυτό που περιμένουμε είναι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον, καθώς είναι σημαντικό να γνωρίζει κάποιος ότι ο Δήμαρχος της πόλης του είναι συμπαραστάτης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει». 
Στην συνέχεια ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, που θα προωθήσει ο ίδιος και η παράταξη του ως Δημοτική Αρχή – εφόσον οι πολίτες δώσουν εκ νέου την εντολή στις ερχόμενες εκλογές – και οι οποίες αφορούν μεταξύ άλλων: 
1. τη χωροθέτηση νέων σταθμών στάθμευσης – επιβίβασης (πιατσών) ΤΑΞΙ, 
2. τη μεταφορά υπαρχουσών σταθμών σε λειτουργικότερες θέσεις σε συνεργασία με το σύνδεσμο Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Χανίων,
3. την αισθητική αναβάθμιση των σταθμών αναμονής και επιβίβασης των ΤΑΞΙ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook