Περιοδεία στα χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων της Γόρτυνας και του Κόφινα, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας, Σταύρος Ξυλούρης. Ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης «Ελλωτίς», έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους των περιοχών που περιόδευσε, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από το κλίμα αλλαγής και ανανέωσης που επικρατεί στο δήμο Γόρτυνας.

Ο Σταύρος Ξυλούρης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες του, που κατοικούν στα χωριά όπου περιόδευσε, καθώς και τις προτάσεις τους για το μέλλον του δήμου Γόρτυνας και δεσμεύτηκε πως η επόμενη μέρα των εκλογών θα βρει σε θέση μάχης τόσο τον ίδιο, όσο και τους συνεργάτες του, προκειμένου να δρομολογηθούν οι επιβεβλημένες παρεμβάσεις και να εξευρεθούν οι κατάλληλες λύσεις.

«Έχουμε όρεξη να παλέψουμε με τα προβλήματα της καθημερινότητας και να δώσουμε λύσεις. Σας θέλουμε κοντά μας γιατί απαιτείται συλλογική προσπάθεια προκειμένου να πάει ο δήμος Γόρτυνας μπροστά. Όλοι μαζί, μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στα μονοπάτια της ανάπτυξης και της προόδου και να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής μας. Δείξτε μας εμπιστοσύνη, στηρίξτε μας και να είστε σίγουροι πως θα ανταποκριθούμε πλήρως στις προσδοκίες σας» ήταν τα λόγια του Σταύρου Ξυλούρη προς τους συμπολίτες του.

Αναλυτικά ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν το Σάββατο 10 Μαΐου τους οικισμούς Βασιλικά Ανώγεια, Φλαθιάκες, Απεσωκάρι, Κρότος, Μιαμού, Λέντας, Άγιος Κύριλλος, Πλώρα, Πλάτανος, Χουστουλιανά και Μητρόπολη, ενώ την επόμενη ημέρα, την Κυριακή, βρέθηκαν σε Γκαγκάλες, Βαλή, Στόλους, Λούρες, Στέρνες, Παναγιά, Διονύσι, Στάβιες, Φουρνοφάραγγο, Λούκια, Κουμάσα, Βασιλική, Κανδύλα και Βαγιωνιά.

Πρώτη ομιλία στη Γέργερη

Σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στα χωριά Αμπελούζος, Απομαρμά, Μετόχια, Νύβριτος, Πανασό και Γέργερη. Στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Ρούβα, ο Σταύρος Ξυλούρης θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία, στις 20:30, στο χώρο του κέντρου διασκέδασης του Φραντζέσκου Τσιμπλοστεφανάκη.