Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ από την 4η Δημοτική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φορτέτσας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, εκδήλωση - συναυλία για την Ημέρα της Μητέρας.

Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Σχολείο Φορτέτσας, παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ..Ειρηναίος ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτρης Καρατζάνης ,Δημοτικοί σύμβουλοι η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας κ. Δωροθέα Βρούχου ,η πρόεδρος του συλλόγου κ. Τζούλια Μαρμαρέλη

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης συνομίλησε με τους δημότες και αναφέρθηκε στον ιερό ρόλο και τον καθημερινό αγώνα της μητέρας για τη σωστή ανατροφή των παιδιών της.

Είναι χρέος μας, πρόσθεσε ο Δήμαρχος , να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια με δομές και δράσεις που θα ελαφρύνουν από τα καθημερινά βάρη τους ώμους της και θα βοηθούν αποτελεσματικά την οικογένεια. «Ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και θα διευρύνουμε τις υποστηρικτικές προς την οικογένεια πολιτικές μας» τόνισε ο κ. Κουράκης.