Κάλεσμα στους καταναλωτές της Κισάμου να στηρίζουν επιχειρήσεις και προϊόντα του τόπου τους, απευθύνει ο εμπορικός σύλλογος Κισάμου.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

\”Πριν αγοράσετε κάτι από μια πολυεθνική αναλογιστείτε:

• Ποια καταστήματα βοηθούν τις κοινωνικές δομές της πόλης μας?
• Ποια καταστήματα δίνουν δώρα στα σχολεία και τους πολιτιστικούς συλλόγους των παιδιών μας για κάθε τύπου εκδηλώσεις που πραγματοποιούν?
• Ποια καταστήματα δίνουν στα παιδιά μας λεφτά για κάλαντα?
• Ποια καταστήματα επιτελούν φιλόπτωχο έργο, δίνοντας καθημερινά χρήματα, ρούχα, παπούτσια, είδη δώρων κλπ σε φτωχούς αλλά περήφανους συμπολίτες μας?
• Ποια καταστήματα κάνουν καλύτερες τιμές στο ταμείο και δεν σου ζητάνε και τα 0,99 cents?
• Ποια καταστήματα είναι αυτά που έχουν πρόσωπο και μιλάνε με ονοματεπώνυμο χωρίς να κρύβονται πίσω από μετόχους, πολυεθνικές και ακριβοπληρωμένα στελέχη?

Απλά αναρωτηθείτε……… Μετά κάντε αυτό που πρέπει…………….
Βοήθησε και εσύ να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα στον τόπο σου, είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη, είναι ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσουμε ένα μέλλον βιώσιμο, το μέλλον που αξίζει στον τόπο μας.

Οι επιχειρήσεις μας είναι αυτό που χρειάζεται η Κίσαμος για να έχει ζωή, για να αξιοποιήσει τους ανθρώπους της, για να κρατήσει τους νέους εδώ.

Φίλε Συμπολίτη και καταναλωτή. Ας αλληλοϋποστηριχτούμε. Μπορούμε να προσφέρουμε ο ένας στον άλλο (καταναλωτές και επιχειρηματίες) σε ένα οικονομικό κύκλο που έχει ως αρχή και τέλος ΕΣΕΝΑ!!!
Για κέρδος όλων μας , αλλά και του καθενός μας ξεχωριστά.

Εμείς πιστεύουμε πολύ σε αυτή τη νοοτροπία και ευχόμαστε σε όλους σας να βοηθήσετε έμπρακτα για την ανάπτυξη του τόπου μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook