Μηνύματα νίκης παντού στους οικισμούς του Δήμου Μινώα Πεδιάδας εισπράττει από την καθημερινή του επαφή με τους δημότες ο επικεφαλής της παράταξης «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον», Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Οι επισκέψεις του Δημάρχου και των υποψηφίων του συνδυασμού στους οικισμούς του Δήμου συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα, με τις τοπικές κοινωνίες να συμμετέχουν ενεργά στις ανοιχτές συζητήσεις ενημέρωσης και διαβούλευσης. Ακολουθώντας τις αρχές της, η παράταξη κινείται μέσα σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα, μακριά από θορυβώδεις αυτοκινητοπομπές και χωρίς αφισοκολλήσεις και διανομές φυλλαδίων που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

«Μιλάμε στους δημότες μας, κοιτώντας τους στα μάτια με σαφή και συγκεκριμένα δεδομένα και όχι με έπαρση, αερολογίες και φρούδες υποσχέσεις» δηλώνει ο κ. Καλογεράκης και συνεχίζει: «επενδύουμε στην ενότητα, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή και τη συνεργασία με τους φορείς και τους δημότες για την καλύτερη υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μας.

Με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν έπειτα από τη σαφή δέσμευση του Υπουργού Υποδομών με συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού δημοπράτησης του νέου διεθνούς αεροδρομίου Καστελλίου, ο Δήμος μας πρέπει να έχει μια δυνατή διεκδικητική φωνή για να επιτύχει τα μέγιστα αναπτυξιακά οφέλη, τόσο για τον τόπο, όσο και για τους κατοίκους του.

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή, σήμερα, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ οι δημότες μας να κρίνουν ποιος διαθέτει συγκεκριμένο και ισχυρό πλαίσιο διεκδίκησης, έτοιμο και ικανό σχέδιο προγραμματισμού, αλλά και ποιος μπορεί να διαπραγματευτεί στην πράξη αυτό το πλαίσιο και να βρεθεί με πυγμή στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Αυτή η κρίση των δημοτών πρέπει να αποτυπωθεί με μήνυμα στήριξης, ισχυρής, καθαρής εντολής. Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση τους, τους ευχαριστώ από καρδιάς».

Η νικηφόρα πορεία της παράταξης «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον» του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη κορυφώνεται με τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν:

– την Τετάρτη 14 Μαΐου και ώρα 8:00μ.μ. στο Θραψανό,

– την Πέμπτη 15 Μαΐου και ώρα 8:00μ.μ. στο Καστέλλι

– την Παρασκευή 16 Μαΐου και ώρα 8:00μ.μ. στο Αρκαλοχώρι

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook