​Έντονες αντιδράσεις έχουν προκύψει στην Θεσσαλονίκη, μετά την αποκάλυψη ότι δυο αδέλφια έβγαζαν στο «κλαρί» νεαρή κοπέλα επειδή τους χρώσταγε λεφτά!

Σήμερα (12-05-14), το πρωί, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς σε βάρος 2 αλλοδαπών αδελφών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, με την κατηγορία της «σωματεμπορίας από κοινού».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς αλλά και την καταγγελία του 26χρονου θύματος από την Νιγηρία, οι δυο ομοεθνείς της, την έπεισαν να μεταναστεύσει για μια καλύτερη ζωή ενώ ισχυρίστηκαν ότι θα της βρουν και μια καλή δουλειά.

Η κοπέλα, η οποία είχε ανάγκη τα λεφτά ήλθε στην χώρα μας και τότε τα δυο αδίστακτα αδέλφια της ζήτησαν 50.000 ευρώ ως αντάλλαγμα για την υποτιθέμενη βοήθεια που της πρόσφεραν για να έλθει στην Ελλάδα.

Μάλιστα στο πλαίσιο της αποπληρωμής της οφειλής, οι φερόμενοι ως δράστες εγκατέστησαν την 26χρονη σε διαμέρισμα στην περιοχή του Βόλου, όπου την εξέδιδαν κατά διαστήματα.

Επιπρόσθετα το θύμα ισχυρίστηκε ότι την «οικονομική συμφωνία» την σφράγισαν και με θρησκευτική τελετή- βουντού, η οποία πραγματοποιήθηκε από τοπικό ιερέα στη χώρα καταγωγής της.

star.gr